Játékszenvedély – Termékválogatás gamer egerekből

2021. október 28.
táblagép

A gamerpiacon működő különböző elemzőcégek mindig más számokkal rukkolnak elő, de az mindenképpen világos, hogy a szegmens töretlenül fejlődik, ezalól pedig természetesen az egerek sem kivételek. Az elmúlt időszak lendületét egybehangzóan a pandémiával magyarázták a szakértők, ugyanakkor az is gyanítható, hogy a koronavírus megjelenése nélkül is nőtt volna az üzletág. A mai fiatal generációnak a virtuális játékok már nem alternatíva, hanem a valóság. A legfőbb eszköz a kikapcsolódásra. Ez pedig nem fog változni, sőt mindinkább ebbe az irányba haladunk, így valószínűleg a termékcsaládnak is maximálisan biztosítva van a jövője.

Asus 
ROG GLADIUS II

A gyártó gameregere megvilágított és programozható gombokat kapott a kellemesebb és könnyebb játékmenet érdekében. A dpi-váltóval azonnal váltani lehet az érzékenységi szintek között, ami hatalmas segítség lehet például a távcsöves célzásnál. A felbontás maximuma 12 000 dpi, vagyis meglehetősen érzékeny egérrel van dolgunk. Az ergonomikus modell világítása a gameregerekhez híven tetszés szerint az adott játékhoz programozható.

táblagép

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:           12 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:                 N.A

SÚLY:                                       N.A

 

 

 

 

Genius 
Scorpion M6-400

 A jobb- és balkezeseknek egyaránt „kézre álló” gamingegér négy programozható gombjához 16 makróparancs rendelhető, így a modell vezérlése teljes egészében az adott játékra szabható. Az ergonomikus kialakítású készülék használata hosszabb távon sem megterhelő. Az egér hátulján egy skorpió logó kapott helyet, amelynek pulzáló világítása több színben állítható be. A modell millió kattintásig lett tervezve.

GAMER EGÉR

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:            5 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:              4

SÚLY:                                152 g

 

 

 

 

HP 
OMEN Vector

A gyártó az egeret a kiemelkedő pontosság jegyében tervezte meg. A modell 16 000 dpi felbontásra képes, ami a legfinomabb mozdulatoknak is engedelmeskedik, legyen szó célzásról vagy egy vadászgép irányításáról. Hat gombja az adott játékhoz igazítható, így minden pontosan úgy fog működni, ahogy a játékos szeretné. Az ergonomikus kialakítású egér jobb- és balkezeseknek is kényelmes használatot biztosít.

GAMER EGÉR

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:            16 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:                6

SÚLY:                                  145 g

 

 

 

 

Kingston
HyperX Pulsefire Dart (HX-MC006B)

A Kingston játékosoknak szánt egere hat programozható gombot kapott, a beállítások pedig a modell belső memóriájában menthetők el. A kiemelkedő érzékenységgel rendelkező egér nagy segítséget nyújt a gyorsabb játékok vezérléséhez, így például lövöldözésnél vagy bármilyen egyéb akciódús jeleneteknél. A világítása is programozható, ami szintén a játékélményt fokozza. Az egér 50 millió kattintásra lett tervezve.

GAMER EGÉR

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:            16 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:                6

SÚLY:                                  110 g

 

 

 

 

Logitech
G305

A Logitech egere játékra született, a 6 programozható gombra leguggolás, közelharc, gyógyulás és számos egyéb funkció adható meg. A modell érzékenysége akár 12 000 dpi, ami már akár versenyelőny is lehet egy játékban. A vezeték nélküli technológia teljes szabadságot ad a játékosoknak, a kényelmes használatot pedig a gyártótól megszokott formatervezés garantálja.

GAMER EGÉR

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:            12 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:                6

SÚLY:                                    99 g

 

 

 

 

Rapoo
VT950

A modell beépített lítium akkumulátorral rendelkezik, így vezeték nélküli és vezetékes üzemmódban egyaránt használható. A Rapoo VT950 optikai egér400 hüvelyk / másodperc követési sebességgel, 50 G maximális gyorsulással és akár 1000 Hz USB mintavételezési sebességgel biztosítja a pontos követést. Az eszköz a 16 millió színt kínáló testre szabható többszínű LED fényrendszer mellett egyedi OLED kijelzővel is rendelkezik, amely valós időben mutatja az APM, a DPI és a játékstatisztikákat.

GAMER EGÉR

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:            16 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:              11

SÚLY:                                  142 g

 

 

 

 

Razer
Viper Mini

A vezeték nélküli alváza duplaakkora súlyt kapott, mint az egyéb részek, így még hatékonyabban kezelhető a modell játék közben. Az állítható dpi-érzékenység minden játéktípushoz ideálissá teszi, a 0,2 ms válaszidőnek köszönhetően pedig csak a játékoson múlik a győzelem. Hat programozható gombjával teljes mértékben az adott játékra szabhatja a gamer a vezérlést. A vezeték nélküli szabadság élménye pedig csak még tovább fokozza a játékélményt.

GAMER EGÉR

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:             8 500 dpi

GOMBOK SZÁMA:               6

SÚLY:                                    74 g

 

 

 

 

Trust
GXT 950

A Trust egerének a megvilágítása szabadon állítható, ezért mindig az adott játék hangulatához lehet igazítani a színválasztást. A modell jobb- és a balkezes használatot is lehetővé tesz, így minden játékos számára ideális választás lehet. A vezetékes használat ugyanakkor némi alkut követel, ahogy a dpi felbontás is. Ezzel együtt kezdő játékosoknak mégis ideális lehet, már csak a remek ár-érték arány miatt is.

gamer egér

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:             6 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:               7

SÚLY:                                 145 g

 

 

 

 

uRage
REAPER 600

Az extrém érzékeny, precíziós gaming egér nagy fényerejű LED világítással, Omron kapcsolókkal rendelkezik, a két méteres kábelét pedig rugalmas szövetborítással látták el a törésvédelem érdekében. A modellt 1000 Hz-es USB lekérdezési arány jellemzi és USB-A porton keresztül csatlakoztatható. A uRage Reaper 600 a jobb siklás eléréséhez csúszásgátló bevonatot kapott, a sima mozgásokat pedig teflon talpak garantálják.

gamer egér

FONTOSABB JELLEMZŐK:

ÉRZÉKENYSÉG:            16 000 dpi

GOMBOK SZÁMA:                8

SÚLY:                                  N.A

 

 

 

 

GAMER EGÉR

További termékválogatások:

Az időtakarékosak

Az időtakarékosak

A mosógépeknél meglehetősen régóta az egyik kiemelt termékjellemző az energiahatékonyság, vagyis a készülékek áram és vízfogyasztása. A takarékosság...

Megduplázva

Megduplázva

A forrólevegős sütő népszerűségére a hagyományos sütő szegmens azzal válaszolt, hogy utóbbi gépekben is megjelent az airfryer funkció, a tartozékok...

Ilyen is, olyan is

Ilyen is, olyan is

A forrólevegős sütő az egyik legdinamikusabban fejlődő termékkör, a készülékek iránti kereslet szinte folyamatosan növekszik, annak ellenére is,...

Share This