TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Hama Bluetooth fülhallgatók – A hangzás szabadsága

2021. november 26.| Termékbemutatás

A vezetéknélküli fülesek egyre népszerűbbek idehaza is. Nem véletlen, hiszen ezek a készülékek a lehető legnagyobb szabadságot nyújtják zenehallgatás vagy filmnézés közben, de kiválóan használhatók akár sportoláshoz is. A Hama kínálatában pedig két új TWS Bluetooth fülhallgató család is elérhető.

Hama Spirit Go

A Spirit Go fantázianevű termék a teljesen vezetékmentes Bluetooth fülhallgatók táborába tartozik, azaz sem a telefon sem a bal és a jobb hangszóró között nincsen fizikai kapcsolat. Kialakítását tekintve „csapos” tervezésű megoldásról van szó. Az apró pálcika ilyen esetekben nemcsak dizájnelem, hanem funkciója is van: ez a rész rejti az apró méretű akkumulátort. A fülhallgató ergonomikus kialakítású, hallójáratba kell helyezni. A fülhallgató tökéletes illeszkedését szilikonpárnák szavatolják, amelyből a Hama háromféle mértet is mellékel. Külön rögzítésre nincs szükség, a fülhallgatók enélkül is stabilan ülnek a helyükön.

Hama Bluetooth kihangosító szett

A TWS fülesektől megszokott módon a Spirit Go mellé is jár egy tartódoboz, amely nemcsak védelmet nyújt hanem a feltöltéséről is gondoskodik. Akár út közben is, hiszen ez a kiegészítő saját akkumulátort kapott! Maga a fülhallgató egy feltöltéssel 4 órányi működésre képes, a tartó pedig további négy teljes töltésre elegendő energiát képes tárolni, így összességében 20 órányi működés után kell csak konnektor után nézni. A tartóra tovább LED-ek is kerültek, amelyek jelzik a még hátralévő energia mennyiségét, valamint a füles a dobozból eltávolítva automatikusan bekapcsol, visszahelyezéskor pedig kikapcsol.

Hama Bluetooth kihangosító szett

A Spirit Go kiváló hangminőséggel rendelkezik, a hallójáratos kialakításból adódóan pedig a mély hangok is teltek. A hangzás kiegyensúlyozott, és különösebb torzításra nagy hangerő mellett sem kell számítani. A fülhallgatóra mikrofon is került: így nemcsak zenehallgatásra lehet használni, hanem telefonbeszélgetéshez vagy videochathez is ideális lehet. A hívások kezeléséhez ráadásul gombok is találhatók rajta, így ehhez még a telefont sem kell elővenni. A gombok emellett természetesen a hangerő beállítására valamint a zene vezérlésére is használhatók. A készülék Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik, ami kiváló minőséget és nagy hatótávolságot, továbbá energiatakarékos működést ígér. A multipont kapcsolat révén pedig arra is van mód, hogy a fülhallgató egyszerre két eszközzel tartsa a kapcsolatot. A zenehallgatás és a beszélgetés kiváló minőségét az A2DP, AVRCP, HFP és HSP profilok támogatása garantálja.

Hama Spirit Chop

Ez a modell elsősorban a fiatalok számára készül, és így a fekete és fehér árnyalatok mellett kék és menta színben is elérhető, ráadásul mindegyik példányon egyedi színben pompázik maga a fülpárna is. Kialakítását tekintve ez a fülhallgató is TWS, vagyis a bal és a jobb fülhallgató között sincsen vezeték. A fülhallgatók cseppalakúak, és nincsen extra gumipánt vagy bármilyen más rögzítés: a hangszórók egyszerűen a formájukból valamint a hallójáratba dugott szilikonpánt segítségével tartják stabilan a pozíciójukat, és így akár kocogáshoz is használhatók. Párnácskából ehhez a modellhez is háromféle méret jár.A Spirit Chip pedig  azért is használható sportoláshoz, mert borítását IPX4 védelemmel látták el: vagyis védett a fröccsenő víz ellen, és nem kell aggódni amiatt sem, hogy az izzadtság kárt tenne benne.

Hama Bluetooth kihangosító szett

Természetesen ehhez a modellhez is tartozik tárolódoboz, amely használaton kívül védelmet nyújt, illetve az akkumulátort is folyamatosa tölti. A készülék egy töltéssel 4 órán keresztül használható, a bölcső akkumulátorával viszont háromszor is fel lehet tölteni, így a teljes játékidő 16 óra körül alakul. A fülhallgatók borításának külső része egyben érintésérzékeny gombként is szolgál, velük a zene lejátszását lehet irányítani, vagy a bejövő hívásokat fogadni, merthogy a fülhallgatóra mikrofon is került, így headsetként is használható. De a gombok a Siri vagy Google Assistant szolgáltatás aktiválására is alkalmasak.

Hama Bluetooth kihangosító szett

A Hama Spirit Chop energiatakarékos Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, ugyan aktív zajszűrés nincs benne, de szerencsére a szilikon párnák is jó hatékonysággal szűrik a külső zajokat. Ennek hála a hangzás összességében is jó, hiszen a magas és közepes tónusok mellett a mélyek is telten szólalnak meg.

  További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This