TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Daewoo porszívók – igény szerint

2021. november 29.| Termékbemutatás
Thomas porszívó

A vásárlói igények igen szerteágazóak lehetnek kivitel tekintetében porszívók esetében. A Daewoo éppen ezért több termékszegmensben is képviselteti magát modelljeivel. A márka típusválasztéka pedig úgy került kialakításra, hogy a termékpalettát minden kategóriában a vásárlói igényekhez alkalmazkodó felszereltséggel és technikai jellemzőkkel rendelkező készülékek alkossák. Ugyanakkor a porszívók kedvező árszintet is képviselnek, így a Daewoo modellek optimális alternatívát kínálnak a fogyasztók számára a választáshoz.

Vezeték nélküli porszívók

DSC-530R22 | DSC-560BL26| DSC-560R30

A Deawoo vezeték nélküli porszívóit az impozáns teljesítmény, a gyors takarításhoz optimális üzemidő, a nagy portartály kapacitás és megbízható szűrő rendszer mellett rendkívül sokoldalú funkcionalitás is jellemzi. Így a 9 kombinációban használható készülékek ideális megoldást kínálnak a legkülönfélébb porszívózási feladatokhoz.

9 az 1-ben kombinálhatóság

Thomas Pet&Family
Thomas Pet&Family

Porzsák nélküli porszívók

DWCC-331/3A|DWCC-232/2A

A modern kialakítású, tetszetős megjelenésű porzsák nélküli Daewoo porszívók optimális hatékonyságot biztosítanak használóik számára. Tartozékkínálatukkal széleskörű felhasználhatóságot nyújtanak, felszereltségüknek köszönhetően pedig egyszerű és komfortos kezelhetőséget tesznek lehetővé.

800 watt motorteljesítmény

Hagyományos porszákos porszívók

DWC-321/3A | DWC-212/2A | DWC-121/A

A magas minőséget képviselő porzsákos modelleket megbízható működés, optimális hatékonyság és ennek megfelelően kiváló ár-értékarány jellemzi. Mindez széles tartozékválasztékkal, hatékony szűrőrendszerrel és modern kialakítással is párosul a márka készülékeiben.

HEPA13 szűrő

Thomas Pet&Family
Thomas_logo2

  További rovatainkból:

Beko energiák

Beko energiák

A Beko az egyik legelkötelezettebb márka a fenntarthatóság mellett, melynek szerves része az energiafogyasztás csökkentése mind termékek, mind...

Az iparág kihívásai

Az iparág kihívásai

Idén májusban került sor a 9. International TCG Retail Summitra. A konferenciasorozat egyedülálló platformot biztosít az iparág csúcsvezetői...

Share This