TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Sencor állóporszívók – Nedves törlés és fertőtlenítés

2021. november 30.| Termékbemutatás

Az álló-, valamint a rúdporszívók előnyeit egyre több magyar ismeri fel idehaza. Kétség nem fér hozzá, hogy a hagyományos készülékekkel szemben ezek kis helyen is elférnek, használatukat pedig nem korlátozza le a kábel hossza. Éppen ezért ezek a készülékek kifejezetten jól jönnek, ha gyerekek, vagy házi kedvencek által otthagyott ételmaradékokat kell gyorsan és hatékonyan eltűntetni a padlóról.  

Thomas porszívó

A Sencor nemrég két különböző 4 az 1-ben újdonságot mutatott be a hazai piacon. Az egyik a dizájnos megjelenésű SVC 0625AT, amely 180 fokban elfordítható szívófejjel rendelkezik, így a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetők vele. Hatékony forgókeféjével bármilyen típusú padlóról jobban fel tudja szívni a szennyeződéseket, míg a beépített LED-világítás biztosítja, hogy egyetlen-egy morzsa, vagy szennyeződés se maradjon észrevétlen.

Sencor SVC 0625AT

A mindössze 2,5 kilogrammos készüléket 2600 mAh lítiumionos akkumulátorral szerelték, amely teljes feltöltés esetén akár 50 perces üzemidőt tesz lehetővé, töltése pedig 4-6 órát vesz igénybe. Szükség esetén morzsaporszívóként is használható a székeken, vagy az autók ülésein maradt morzsák eltakarításához. Házi kedvencek esetén pedig egy Cat&Dog minifej is csatlakoztatható hozzá, amely rendelkezik egy elektromosan meghajtott forgókefével, így hatékonyan és gyorsan meg lehet szabadulni a kanapé és a különféle ülőalkalmatosságok szövetkárpitjára tapadt szőrszálaktól. Olyan otthonokban, ahol viszonylag sok sima felület áll rendelkezésre, kifejezetten jól jöhet a nedves feltörlés opció, a csatlakoztatható víztartálynak köszönhetően ugyanis könnyedén eltávolíthatok vele a makacs szennyeződések a padlóról.

Thomas Pet&Family
Thomas Pet&Family
Thomas Pet&Family
Sencor SVC 0725BK

A Sencor másik újdonságával, az SVC 0725BK rúdporszívóval ugyancsak hatékonyan vehetjük fel a harcot a szennyeződések ellen, de ezt a készüléket már beépített UV-C lámpával is felszerelték, így kétszeres erővel tudja eltávolítani a potenciálisan fertőző organizmusokat a megtisztított felületekről. Ez a készülék is 180 fokban elfordítható fejjel rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti a kezelését. Működtetéséről egy rendkívül nagy teljesítményű, korszerű, 400 wattos digitális vezérlésű BLDC-villanymotor felel, amely kevesebb forgó alkatrészt tartalmaz, így hosszabb élettartammal rendelkezik. A 2500 mAh kapacitású lítiumion akkumulátornak köszönhetően akár 50 percig folyamatosan üzemeltethető és 4-5 óra töltés után újra üzembe állítható. A porszívóból kiáramló levegő alapos megszűrésérért a HEPA-ciklonos szűrőrendszer felel, ami működés közben eltávolítja a szennyeződések (por, allergének, kórokozók), 99,7%-át.

A fejéhez csatlakoztatható 0,25 literes víztartálynak, valamint az alján lévő szintetikus törlőkendővel tökéletesen tisztává varázsolható a padló. A készüléket olyan tartozékok teszik rendkívül sokoldalúvá, mint a Cat&Dog motoros minifej, a kombinált kárpitisztító, a résszívó fej, valamint a puha sörtés polctisztító ecset. Ezek a tartozékok ráadásul a praktikum jegyében könnyedén eltárolhatók a porszívó töltőállomásában, így biztosan nem keverednek el.

A Sencor 4 az 1-ben álló és rúdporszívóinak köszönhetően a legtöbb takarítási feladat gyorsan és egyszerű végezhető el otthon. Ennek köszönhetően jóval több idő maradhat a barátokra és a szeretteinkre.

Thomas_logo2

  További rovatainkból:

Klímaváltozás

Klímaváltozás

A légkondicionáló iránti igény akkor jelenik meg igazán markánsan, amikor a beköszönt a kánikula és a meleg hirtelen elviselhetetlenné válik. A mai...

Piacra lépő piactér

Piacra lépő piactér

A piactér már most is fontos eleme az e-kereskedelemnek. Az elmúlt évek folyamatai, és az azokra támaszkodó előrejelzések pedig azt valószínűsítik,...

Share This