TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Egyre több funkcióval rendelkeznek a vezeték nélküli porszívók

2022. május 01.| Termékbemutatás

Az állóporszívók manapság már nemcsak átveszik a seprűk és partfisok szerepét, hanem lassan már a felmosó eszközöket is feleslegessé teszik. A technika rohamos fejlődésének köszönhetően a Sencor már olyan állóporszívókat kínál, amelyekkel gyorsan és hatékonyan valósítható meg a szennyeződések eltüntetése.

Thomas porszívó

A kisgyermekes családok tudják, hogy a rend és a tisztaság általában addig őrizhető meg, amíg a gyerekek alszanak, vagy amíg az udvaron, esetleg a játszótéren játszanak. Egy akkumulátoros, vezeték nélküli porszívó az idővel való örökös versenyfutást teszi könnyebbé a szülők számára, hiszen kis helyigénye miatt szinte bárhol elfér. 

Sencor SVC 8618GD

A Sencor belépő szintű állóporszívója, az SVC 8618GD mindössze 2,3 kilogramm súllyal bír, ennek köszönhetően könnyen és gyorsan el lehet végezni vele a földre hullott morzsák, szennyeződések eltakarítását. A morzsaporszívójába épített 2000 mAh kapacitású lítiumion akkumulátora egy feltöltéssel akár 45 percet is kibír, ami azt jelenti, hogy egy nap alatt akár többször is „előkapható” rapid porszívózásra a ház vagy a lakás bármely pontján. A készülék kétféle szívóteljesítménnyel használható, ami gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Thomas Pet&Family
Sencor SVC 0625AT-EUE3

Házi kedvencek esetén ideális választásnak bizonyulhat az SVC 0625AT-EUE3, amelynek kivehető morzsaporszívójához Cat&Dog minifej csatlakoztatható. Az ebben dolgozó elektronikusan meghajtott forgókefe hatékonyan és gyorsan tudja megtisztítani a kanapét és a különféle ülőalkalmatosságokat a szövetkárpitra tapadt szőrszálaktól. A morzsaporszívó visszahelyezésével, állóporszívóként használva is hathatós porszívózás valósítható meg az SVC 0625AT-EUE3-mal függetlenül attól, hogy kemény padlófelületeken, vagy szőnyegeken kell-e helytállnia.

Thomas Pet&Family

A 180 fokban elfordítható szívófejének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetők vele. A fejébe beépített LED-világítás pedig biztosítja, hogy egyetlen szennyeződés se maradjon észrevétlen. A mindössze 2,5 kilogrammos készüléket 2600 mAh lítiumionos akkumulátorral szerelték, amely teljes feltöltés esetén akár 50 perces üzemidőt is lehetővé tesz, töltése pedig 4-6 órát vesz igénybe. A készülék nemcsak porszívózásra, hanem nedves feltörlése is használható: ehhez mindössze a kiegészítő víztartályt, illetve a szintetikus törlőkendőt szükséges csatlakoztatni.

Sencor SVC 0725BK

A Sencor vezeték nélküli porszívók csúcsát az SVC 0725BK rúdporszívó képviseli, amellyel eredményesen vehetjük fel a harcot a különféle szennyeződések ellen. 180 fokban elfordítható fejével a nehezen elérhető részek is megtisztíthatók, a fejébe épített UV-C lámpával pedig kétszeres erővel távolíthatjuk el a potenciálisan fertőző organizmusokat a megtisztított felületekről. A készülék működtetéséről egy rendkívül nagy teljesítményű, korszerű, 400 wattos digitális vezérlésű BLDC-villanymotor felel, amely kevesebb forgó alkatrészt tartalmaz, így hosszabb élettartammal rendelkezik. A 2500 mAh kapacitású lítiumion akkumulátornak köszönhetően ez a porszívó akár 50 percig folyamatosan üzemeltethető és 4-5 óra töltés után újra üzembe állítható. A porszívóból kiáramló levegő alapos megszűrésérért a HEPA-ciklonos szűrőrendszer felel, ami működés közben eltávolítja a szennyeződések (por, allergének, kórokozók), 99,7%-át.

Thomas Pet&Family

A fejéhez csatlakoztatható 0,25 literes víztartály, valamint az alján lévő szintetikus törlőkendővel tökéletesen tisztává varázsolható a padló. A SVC 0725BK rúdporszívót olyan tartozékok teszik rendkívül sokoldalúvá, mint a Cat&Dog motoros minifej, a kombinált kárpitisztító, a résszívó fej, valamint a puha sörtés polctisztító ecset. Ezek a tartozékok ráadásul a praktikum jegyében könnyedén eltárolhatók a porszívó töltőállomásában, így biztosan nem keverednek el.

Az álló-, valamint a rúdporszívók előnyeit egyre több magyar ismeri fel idehaza. Kétség nem fér hozzá, hogy a hagyományos készülékekkel szemben ezek kis helyen is elférnek. Használatukat pedig nem korlátozza le a kábel hossza. Éppen ezért ezek a porszívók kifejezetten jól jönnek, ha gyerekek, vagy házi kedvencek által otthagyott ételmaradékokat kell gyorsan és hatékonyan eltűntetni a padlóról.  Az elmúlt években a Sencor kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az álló- és rúdporszívókat számtalan takarítási feladatra igénybe lehessen venni. A vezeték nélküli állóporszívók kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik a szennyeződések eltávolítását. Az egyre nagyobb kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően pedig már nem csak rapid porszívózásokra alkalmazhatók.

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Thomas_logo2

  További rovatainkból:

A Miele új arca

A Miele új arca

Az elmúlt két évben a Miele jelentős átalakuláson ment keresztül, mind nemzetközi szinten, mind a hazai szervezet vonatkozásában. Változások tanúi...

Kilátások nyomában

Kilátások nyomában

A gazdasági körülmények alakulása nehéz helyzetet teremtett a kereskedelemben, ennek ellenére 2022 első fele nem alakult rosszul a TCG piac számára....

Share This