TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Rapoo Ralemo: Más, mint a többi

2022. május 01.| Termékbemutatás

A MEGSZOKOTTÓL ELTÉRŐ MEGJELENÉS MINDIG FELHÍVJA MAGÁRA A FIGYELMET, LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN TERMÉKRŐL. PERSZE, MINDEZ CSAK AKKOR LESZ IGAZÁN ÉRDEKES, AMIKOR AZ EGYEDI DIZÁJNHOZ BELTARTALOM ÉS MINŐSÉG IS TÁRSUL. A RAPOO RALEMO SOROZAT PEDIG ÉPPEN ILYEN. A BILLENTYŰZETBŐL ÉS EGÉRBŐL ÁLLÓ, ELSŐSORBAN HORDOZHATÓ GÉP VAGY TABLET MELLÉ AJÁNLOTT SZÉRIÁBAN A KÜLÖNLEGES KIVITEL ÉS A FEJLETT TECHNIKAI JELLEMZŐK EGYARÁNT JELEN VANNAK.

RAPOO RALEMO PRE 5 BT MULTIMODE MECHANIKUS BILLENTYŰZET

A Rapoo Ralemo Pre 5 BT retro stílusban, magas és kerek kialakítású gombokkal érkezik. A billentyűk alatt mechanikus kapcsoló dolgozik, ebből adódóan az asztali gépeknél megszokott, hosszú leütési utat és kényelmes gépelési élményt kínál a modell. A klaviatúra angol QWERTY kiosztású, a gépelést sötétben pedig LED-es háttérvilágítás segíti. A Rapoo Ralemo Pre 5 BT multimédia gyorsbillentyűkkel is rendelkezik, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak többek között a médialejátszóhoz, a böngészőhöz, és a hangerő állításához is. 

A készülék a környezettudatosság jegyében nem elemről működik, hanem saját, hosszú üzemidőt biztosító újratölthető akkumulátort kapott. Töltés során vezetékes üzemmódban is használható az eszköz, de alapesetben természetesen a Bluetooth kapcsolat, illetve a saját vevő (2,4 GHz-es stick, USB portba) biztosítja a csatlakozást. Előbbi ráadásul multipont kapcsolatra is képes, azaz egyszerre több eszközhöz lehet kapcsolódni, közöttük pedig pillanatok alatt lehet váltani. A fehér és kék színben is elérhető billentyűzet igen hosszú élettartamot ígér, a gyártó szerint a gombok akár 50 millió leütést követően is kifogástalanul működnek.

RAPOO RALEMO PRE 5 BT MULTIMODE MECHANIKUS BILLENTYŰZET FEHÉR / KÉK

Hama Bluetooth kihangosító szett

Kompakt mechanikus billentyűzet, retro design, LED háttérvilágítással

Környezetbarát újratölthető akkumulátor

Csatlakozási módok: Bluetooth, vezeték nélküli (dongle)

Multimédia gyorsbillentyűk

Prémium mechanikus kialakítás vintage stílussal. Akár 50 millió művelet élettartamú mechanikus billentyűk

Standard ANGOL billentyűzetelrendezés QWERTY

Vezeték nélküli átvitel: 2,4 GHz

Bluetooth verzió: Bluetooth 5.0, Bluetooth 3.0

Működési távolság: Akár 10 m hatótávolság, 360°-os lefedettség

USB típus: USB 3.0

RAPOO RALEMO AIR 1 BT MULTIMODE EGÉR

A Rapoo Ralemo Air 1 BT egér több érdekességgel is rendelkezik. A korántsem megszokott dizájn nem befolyásolja a használhatóságot, akár huzamosabb ideig tartó igénybevétel esetén sem lesz panasz a kényelemre. A billentyűzethez hasonlóan, a Rapoo Ralemo egér is alkalmas Bluetooth kapcsolatra, illetve saját vevővel is rendelkezik és az egyszerre több készülékhez való csatlakozás lehetősége itt is elérhető. Az eszköz belső akkumulátora, nemcsak kábellel, hanem Qi szabványú vezeték nélküli töltővel is újratölthető. Így, ha az eszköz használaton kívül mindig a töltő padra kerül, akkor gyakorlatilag soha nem fog lemerülni.

A Rapoo Ralemo Air 1 BT két gombbal és egy görgővel rendelkezik, utóbbi szintén nyomható, így a gombok száma összességében három. Az érzékelő felbontása 1600 DPI, ami nemcsak általános munkához, hanem a precízebb mozgást követelő feladatokhoz is alkalmassá teszi a modellt. A fehér és kék mellett az egésr rózsaszín verzióban is kapható.

RAPOO RALEMO AIR 1 BT MULTIMODE EGÉR, FEHÉR / KÉK / PINK

Hama Bluetooth kihangosító szett

Környezetbarát az újratölthető akkumulátornak köszönhetően a Qi töltésen keresztül akár vezeték nélkül is feltölthető

Prémium, modern design, alumíniumötvözet kerettel amely biztosítja a tartósságot

Működési távolság: Akár 10 m hatótávolság, 360°-os lefedettség

Kompatibilitás: Windows XP/Vista/7/8/10 / macOS /iOS /Android /Chrome OS

Vezeték nélküli optikai egér

Megbízható, több üzemmódú vezeték nélküli kapcsolat

Állítható 1600 DPI felbontás

Akkumulátor élettartama :Akár 25 nap

Tömeg: 74 g

 

Csatlakozási módok: Bluetooth, vezeték nélküli (dongle)

Vezeték nélküli átvitel: 2,4 GHz

Bluetooth verzió: Bluetooth 5.0, Bluetooth 3.0

USB típus: USB 3.0

  További rovatainkból:

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Szabályozás-változások tengere

Szabályozás-változások tengere

Az elektronikai termékekre vonatkozó szabályozások próbálnak lépést tartani a technikai fejlődéssel, illetve a környezet védelmének érdekében egyre...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This