TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

SHARP 4K UHD QUANTUM DOT ANDROID TV™

2022. június 01.| Termékbemutatás
Hama Bluetooth kihangosító szett

A Sharp QLED készülékkel bővítette televízió kínálatát. Az új EQ sorozat elegáns megjelenésű, korszerű dizájnt képviselő modelljei magával ragadó képminőséget, kiváló audioélményt és sokoldalú funkcionalitást kínálnak. Az 50”, 55”, 65” ÉS 75” képméretben is elérhető készülékek fekete (EQ3) és ezüst (EQ4) kivitelben is kaphatók. A sorozatot az 50EQ3EA / 50EQ4EA / 55EQ3EA / 55EQ4EA / 65EQ3EA / 65EQ4EA / 75EQ3EA / 75EQ4EA típusok alkotják.

Hama Bluetooth kihangosító szett
Quantum Dot technológia
Hama Bluetooth kihangosító szett

Az új Sharp EQ sorozatú tévékészülékek kifinomult képalkotó rendszere egy ultramodern VA LCD-mátrixon alapul, közvetlen LED háttérvilágítással és egy kvantumpontokat tartalmazó réteggel – Quantum Dot (Quantum Colour). Ez biztosítja az LCD TV-kben jelenleg elérhető legszélesebb színvisszaadási tartományt. Ez nemcsak a kép legtelítettebb részeinek tökéletes színvisszaadását jelenti, hanem jelentősen javítja a tónusátmeneteket is. A Sharp EQ sorozatú tévé a DCI.P3 készlet színeinek akár 95%-át is képes visszaadni. A különbség pedig szabad szemmel is látható!

Dolby Vision a 12 bites színű HDR-tartalmak támogatásához

A Dolby Vision a HDR-szabvány egyik legmagasabb szintű megtestesülése. A fény- és színviszonyokat leíró metaadatok minden egyes képkockához külön-külön állnak rendelkezésre. Ez különösen a világos és sötét jeleneteknél hasznos. A jobb minőség érdekében pedig minden ilyen jelenethez külön beállítások határozhatók meg. Szinte minden vezető streaming platform kínál Dolby Vision kompatibilis tartalmakat, amelyek mindegyikét lenyűgöző minőségben adja vissza az új Sharp EQ sorozatú televízió.

AQUOS Smooth Motion

A tökéletes képfolyamatosság biztosítása érdekében, különösen a gyorsan mozgó tárgyakat tartalmazó jelenetekben, a Sharp EQ sorozatú tévékészülékeket Aquos Motion élsimító rendszerrel szerelték fel. Az ultrahatékony képfeldolgozó processzorban mesterséges intelligencia rendszer “képkockánként” elemzi a képet, figyelembe véve a mozgó objektumokat, és szükség esetén további képkockákat generál a folytonosság növelése érdekében.

Nagy fényerő, akár 500 nits és automatikus fényerő-beállítás

A HDR tartalmak nagy fényerő mellett adják vissza legjobban a jelenetek dinamikáját. Az új Sharp EQ sorozat modelljei ezért akár 500 nits csúcsfényerőre is képesek. A készülékek pedig olyan környezeti fényérzékelőt is kaptak, amelyek intelligensen és teljesen automatikusan állítják be a háttérvilágítást és a mátrix fényerejét a dinamikusan változó fényviszonyok függvényében. Ugyanakkor a funkció nem csak az élményt fokozza, de energiát is megtakarít.

Egyedi hangzás

A hibrid Harman/Kardon hangszórórendszer egyedülálló kétutas audiorendszerrel rendelkezik. A hangszórók elülső rácsa úgy lett kialakítva, hogy tiszta és torzításmentes hangzást biztosítson.

A magas hangok szemből érkeznek, míg a mély hangok lefelé irányítva visszaverődnek a felületről, amelyen a készülék áll, ezáltal jól terjednek a helyiségben. Ezenkívül az erősítő újratervezett teljesítményútja lehetővé teszi, hogy a harmonikus torzítási tényező (THD) ne haladja meg az 1%-ot. A fejlett Dolby Atmos és a dts: X technológiák pedig többcsatornás virtuális térbeli hangzást biztosítanak a tökéletes szórakozás érdekében.

HDMI 2.1 sokoldalú funkciókkal

Az új Sharp EQ sorozatú tévékészülék mind a négy HDMI-portja a legújabb és egyben leggyorsabb HDMI 2.1 szabvány szerint működik, és sokoldalú csatlakoztathatóságot kínál.

Az eARC csatorna a soundbarokkal vagy vevőkészülékekkel való csatlakozás szempontjából fontos, az ALLM az automatikus alacsony késleltetési módot biztosít konzol vagy a PC csatlakoztatása esetén, a VRR pedig a változó frissítési gyakoriság mellett állítja a megjelenített képkockák számát ilyenkor, míg a QMS gyors médiaváltási lehetőséget teremt a bemeneti jelforrások között.

Android TV 11 rendszer

A stabil működést garantáló okostelevízíó platformnak köszönhetően 7.000 elérhető alkalmazás áll a felhasználó rendelkezésére. A rendszer támogatja a  Google Stadia játék szolgáltatást is. Ennek és a megfelelő sávszélességű kapcsolatnak köszönhetően Sharp EQ modellek olyan játékplatformmá válnak, amelyek a legjobb minőségű grafikát kínálják UHD felbontásban.

A készülékekben előre telepített alkalmazások is megtalálhatók, a YouTube, Netflix, Google Play, Movies & TV, Google Play Store, Prime Video egy gombnyomással elindítható. A beépített Google Assistant pedig gyors és hasznos támogatást nyújt, és a hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűvé teszi a kezelést.

Stílusos megjelenés

Az EQ sorozat tervezésénél nem csak a magas technológiai színvonal, de a stílusos megjelenés is fontos szempont volt. A nemes alumíniumötvözetből készült, keret nélküli modellek központi lábon helyezkednek el, ez pedig olyan hatást kelt, mintha a televízió lebegne a felület felett. A sorozat két színben is kapható, az EQ3 modellek a hagyományos fekete, az EQ4 típusok pedig a high-end Hi-Fi megjelenésre utaló ezüst kivitelben készülnek.

Hama

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

  További rovatainkból:

Beko energiák

Beko energiák

A Beko az egyik legelkötelezettebb márka a fenntarthatóság mellett, melynek szerves része az energiafogyasztás csökkentése mind termékek, mind...

Az iparág kihívásai

Az iparág kihívásai

Idén májusban került sor a 9. International TCG Retail Summitra. A konferenciasorozat egyedülálló platformot biztosít az iparág csúcsvezetői...

30 éves a Hama Magyarországon

30 éves a Hama Magyarországon

Videók - Hama 30  A Hama 2023-ban ünnepli fennállásának 100. évforduláját. Az 1993-ban alapított hazai leányvállalat pedig 30. jubileumához...

Miele Experience Center |  Debrecen

Miele Experience Center |  Debrecen

Videók - Miele Experience Center |  DebrecenIdén márciusban tesztüzemmel indult, áprilisban pedig hivatalosan is megnyitott a legújabb Miele...

Share This