TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Tesla S906: A Tesla televíziók új generációja

2022. június 01.| Termékbemutatás
Hama Bluetooth kihangosító szett

A Tesla S906 sorozat a márka első Android TV 10 certified operációs rendszerrel érkező modellcsaládja. A széleskörű szórakozási és felhasználási lehetőségeket biztosító okos televíziók 43, 50, 55 és 65 inch képátlóval is elérhetők, a direct LED kijelzővel és Ultra HD felbontással kiváló képminőséget garantálnak, valamint az integrált Soundbar és a DTS támogatás segítségével pedig a hangzás terén is kiemelkedő teljesítményt kínálnak. Ezzel az S906 sorozat a Tesla televíziók nyújtotta audiovizuális élmény új dimenzióját testesítik meg.

Certified Android TV

Az Android operációs rendszernek ezt a verzióját a Google fejlesztette ki és szabadalmaztatta. Mivel a platformot kifejezetten tévékészülékekhez tervezték, ezért zökkenőmentesen működik az eszközön, valamint a felhasználói felületen is könnyebb navigációt tesz lehetővé.

Hama Bluetooth kihangosító szett

A rendszer további előnye, hogy mivel a Google által hitelesített verzió van a készülékekre telepítve, hozzáférést biztosít a Google Play Áruház több, mint 5000 alkalmazásához, melyek a televízión történő használatra optimalizáltan tölthetők le a készülékre, és a fejlesztői támogatástól függően később is frissíthetők. A Google Play Játékok, Google Play Filmek és TV, illetve a Google Assistant mellett a Certified Android TV támogatja a hivatalos Android TV Netflix, HBO GO és Amazon Prime videóalkalmazásokat is.

A hitelesített operációs rendszer verzió lehetővé teszi olyan funkciók használatát is, mint a például a Chromecast, amely segítségével az egyéb okos eszközök multimédiás tartalmait lehet élőben élvezni a TV képernyőjén élvezni. A Certified Android rendszer folyamatos frissítését a Google maga kezeli, hiszen a hitelesítés folyamata garantálja, hogy a készülék teljesen kompatibilis operációs rendszert használ, ennek köszönhetően stabilabb lesz és jobban teljesít. A Google maga ellenőrzi, hogy a készülékek megfelelnek-e az Android biztonságra és felhasználási engedélyekre vonatkozó irányelveinek, ezáltal biztosítva a megfelelő felhasználói élményt.

Korlátlan lehetőségek

A Tesla S906 kompatibilis a teljes Google ökoszisztémával, beleértve a Google Home-t is. Bármely otthoni okoseszköz irányítható a beépített Google Assistant segítségével a lámpáktól a fűtésig, de a távvezérlő mikrofonján keresztül a hangvezérlés révén a készüléktől akár az időjárásról, vagy a forgalmi helyzetről is lehet érdeklődni. A Google-fiók szinkronizálásával nem kell újból megadni a WiFi, a YouTube, a Netflix és más alkalmazások hitelesítő adatait, azok azonnal, egyszerűen használhatók. A Tesla S906 a stabilabb és sokkal gyorsabb 5GHz-es WiFi-hálózatokat is támogatja, amely ideális a 4K-s streaming számára.

Kapcsolatban

A Tesla S906 modelljeihez számos eszköz csatlakoztatható Bluetooth segítségével. Egér, billentyűzet, fejhallgató, vagy további hangszórók könnyedén összepárosíthatók a televízióval. A S906 távvezérlő Bluetooth kapcsolaton keresztül alkalmassá válik hang alapú keresésre is, így a készülék a lakás bármely pontjáról irányítható lesz. A tv hangrendszerét pedig külső hangszóróként is használhatja a Bluetooth révén akkor is, ha a képernyő kikapcsolt állapotban van.

Stílusos kialakítás

Az ultravékony képernyő, a minimalista dizájn és az alacsony TV-állványnak köszönhetően az S906 megjelenése elegáns és visszafogott. A készülék szinte láthatatlan, amikor nincs használatban, tökéletesen belesimul környezetébe, így ideálisan illeszkedik minden nappali belső terébe, működés közben viszont a különleges kép-és hangvilágával garantáltan felhívja magára a figyelmet.

Audiovizuális élmény magasabb szinten

Az S906 Direct LED-kijelzővel és Ultra HD felbontással büszkélkedhet. Az új generációs processzor jobb felhasználói élményt, gyorsabb alkalmazás-telepítést és minőségi képet ígér, hibák és képlefagyás nélkül. A készülék kristálytisztán és élénken jeleníti meg a színeket, az MPEG zajcsökkentés a HDR10 / HLG képjavító technológiák pedig a magával ragadó látványról gondoskodnak. A Tesla S906 az integrált soundbar és a DTS támogatás révén még erőteljesebb akusztikai élményt nyújt az alacsony frekvenciájú hangok és a térhangzás segítségével a tökéletes szórakozás érdekében, legyen szó filmekről, zenei tartalmakról vagy játékokról.

Hama

  További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This