TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Új piaci szegmenst céloz meg az LG: jönnek a beépíthető mosogatógépek

2022. október 10.| Termékbemutatás

Az LG Electronics 2020 óta forgalmazza szabadonálló, egyedi funkciókkal felszerelt mosogatógépeit a hazai piacon, a vállalat idén pedig tovább erősíti pozícióját a szegmensben. Idén,  szeptembertől már Magyarországon is kaphatók a prémium háztartási készülékek beépíthető verziói, amellyel a vállalat a beépíthető konyhák iránti növekvő keresletre reagál. A gőztechnológiával és okosfunkciókkal felszerelt készülékek inverteres motorjára ráadásul 10 év garanciát vállal a gyártó.

A hazai vásárlók már jól ismerik az LG megbízható, egyedi technológiákkal felszerelt nagyháztartási gépeit: a hűtők, mosógépek és szárítógépek mellett a portfólió néhány éve mosogatógépekkel is kiegészült, amelyek a gyártótól megszokott prémium minőséget képviselik. Ez idáig csak szabadonálló modellek voltak elérhetők a hazai piacon, hazánkban is egyre népszerűbbek azonban a beépíthető megoldások, amelyek jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a konyha egységes stílusú, elegáns összhatású legyen. Ebben segítenek az új, beépíthető modellek, amelyek minden, a korábbi eszközökből ismert innovatív funkciót megkaptak.

QuadWash™

Az egyik ilyen a gyártó QuadWash technológiája: az LG mosogatógépekbe a szokásos kettő helyett négy szórókart építettek, melyek közül a két multifunkciós, magas nyomású szórókar előre és hátra billenő mozgást is végez, miközben vízszintes irányban forog. Ezáltal a fúvókákból érkező nagynyomású vízsugár több szögből éri az edényeket, eljutva minden sarokba és résbe.

TrueSteam™

A piacon higiéniai szempontból egyedülálló megoldás a gőz erejét alkalmazó TrueSteam technológia is. A magas hőmérsékletű gőz segítségével ez a technológia az evőeszközök és az edények teljes felületéről könnyedén és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, így az edények ragyogóan tiszták lesznek. Ráadásul a gőz ereje 30%-kal csökkenti a vízfoltok mennyiségét is.*

* A nem gőzfunkciós LG típusokhoz képest. Az LG saját mérési módszereit alkalmazva, a vízfoltok mennyiségének összehasonlítása az LG DFB325 (gőzfunkciós) és DFB415 (nem gőzfunkciós) modellek esetén.

Inverter Direct Drive

A gépek megbízhatóságát jól szemlélteti, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal a mosogatógépeket működtető Inverter Direct Drive motorokra. A motor nem csak a hosszantartó és stabil működésről, de a halk mosogatóprogramokról is gondoskodik: a mosogatás a megoldásnak köszönhetően olyan csendes, hogy a felhasználók zavartalanul élvezhetik kedvenc sorozatuk legújabb epizódját, miközben edényeik ragyogóan tisztává válnak. A hosszantartó működést a rozsdamentes acél belső burkolat is garantálja.

Smart Rack+

A mosogatógépek egyik legfontosabb tulajdonsága a jó rendszerezhetőség, amelyre az LG készülékei szintén egyedi megoldásokat kínálnak. A Smart Rack+™  fiókrendszer lényege, hogy a felhasználók a saját igényeik szerint variálhatják a kosarak mélységét és magasságát. Ebben segít az állítható mélységű felső tálca, a 3 különböző magasságra állítható felső kosár és a lehajtható edénytartók. A kosarak átalakításával könnyedén elférnek a fedők, a serpenyők és a nagyobb tálaló edények is.

LG ThinQ™

Az új, beépíthető mosogatógépek észrevehetetlenül simulnak bármilyen konyhabútorba érintésvezérelt, rejtett kijelzőikkel. A készülékek ráadásul nem csak szépek, de okosak is: mivel minden modell wifi-képes, az LG ThinQ™ alkalmazáson keresztül további programokat (például éjszakai mód vagy serpenyőtisztítás mód) tölthetnek le a felhasználók, de értesítést kérhetnek a mosogatógép állapotáról és az öntisztítás esedékességéről is az okostelefonjukra.

  További rovatainkból:

Piacra lépő piactér

Piacra lépő piactér

A piactér már most is fontos eleme az e-kereskedelemnek. Az elmúlt évek folyamatai, és az azokra támaszkodó előrejelzések pedig azt valószínűsítik,...

Filteren keresztül

Filteren keresztül

A vízszűrés területén meghatározó Laica, 15 éve van jelen a hazai piacon. Tavaly azonban változott a disztribúció és a márka forgalmazását egy új...

Share This