TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

A Beko Beyond beépíthető készülékek új családja

2022. november 03.| Termékbemutatás

A Beko Beyond készülékek családja hamarosan megjelenik a magyar piacon, és a mosógépek és szárítógépek mellett beépíthető konyhai készülékeket is tartalmaz. Fő jellemzőjük többek között az új dizájn és az innovatív technológiák.

A Beko Beyond sütők fő technológiája az AeroPerfect légkeringés, amely az ételt minden oldalról körülveszi, egyenletes sütést biztosítva, alacsonyabb fogyasztás mellett. A vezérlőpanelek egyes elemei környezetbarátok, mivel azok halászhálók újrahasznosításával készülnek. A magasabb kategóriájú sütők SteamAid gőzfunkcióval is rendelkeznek. Elég vizet önteni a tartályba, és a sütő gőzfejlesztője gőzt adagol a sütőtérbe, amikor arra a sütés során szükség van.

A Beko Beyond készülékek az alacsonyabb energiafogyasztásra, a mosószer-takarékosságra és az újrahasznosított anyagok használatára összpontosítanak.

A Beyond mosogatógépek magasabb kategóriáit a CornerIntense szórókar jellemzi, amely a mosogatógép sarkaiba is elér. Ezt a DeepWash zóna egészíti ki, amely palackok és magas edények hatékonyabb elmosását segíti elő. Egyes modellek AutoDose automatikus mosószer-adagoló funkcióval is rendelkeznek, amely csökkenti a mosogatószer pazarlását. További előnyük a HomeWhiz alkalmazás, amely további programok letöltését.

 Beyond sütők technológiái

neofrost

légkeringtetés

Az AeroPerfect™ légkeringésnek köszönhetően az ételek egyenletesen sülnek meg, ízletesek és tökéletesen is néznek ki. A hő az étel minden oldalára egyenletesen oszlik szét, és segít energiát megtakarítani a sütés során.

neofrost

SteamAid

A gőzzel rásegített sütés elősegíti az egészséges és szaftos ételek elkészítését. A gőzprogram során a gőzt a sütő automatikusan  adagolja, de ha éppen nincs rá szüksége, választhatja a hagyományos, gőz nélküli programokat is.

Beyond mosogatógépek technológiái

neofrost

CornerIntense

A CornerIntense alsó szórókar elér a mosogatógép sarkaiba is, így az edényeket bárhová helyezi az alsó kosárban, azok mindig tökéletesen tiszták lesznek.

neofrost

Az automatikus mosószer-adagoló funkció időt és pénzt takarít meg Önnek. Csak töltse fel folyékony mosogatószerrel havonta egyszer, és a többit bízza a mosogatógépre.

További rovatainkból:
Rugalmasság és termékfejlesztés

Rugalmasság és termékfejlesztés

Az idei év nem a legkedvezőbb a háztartási gépek számára. Infláció, jelentős keresletcsökkenés, EPR díjból származó költségnövekedés, hogy csak...

Share This