TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Kényelemre hangolva

2022. november 03.| Termékbemutatás

Az univerzális távirányító igen hasznos eszköz, különösen, ha egy elkallódott eredeti vezérlőt kell pótolni. A megfelelő típus kiválasztása, vagy a tanítható változat hangolása viszont nem a legjobb része dolognak. A Thomson rengeteg féle távirányítót készített már, most egy olyan újdonság érkezett, amely remek ötlet segítségével könnyíti meg a felprogramozást.

Többféleképpen

Az univerzális távirányítókat eddig két csoportba sorolhattuk. Léteznek egyrészt azok a modellek, amelyeket a gyártó előre beprogramozott több száz termék vezérlésére. Ennél a változatnál a használat feltétele, hogy a vezérelni kívánt eszköz is szerepeljen azon a listán, amelyet a távirányító kezelni tud. A másik csoportba azok a típusok tartoznak, amelyeket bármilyen készülék irányítására meg lehet tanítani. Ehhez persze szükség van az eredeti vávirányítóra, na és persze némi türelemre a hangoláshoz. Most pedig érkezik a ROC4301 4-in-1, amely egy új kategóriát jelent. Ez az eszköz is programozható, de nem kell hozzá eredeti távirányító, hanem csak internetkapcsolat.

A gyártó hatalmas adatbázissal rendelkezik, amelyben szinte a világ összes készüléke megtalálható. A Thomson természetesen tovább frissíti az adatbázist, így a jövőben megjelenő modellek kezelése is pillanatok alatt megoldható lesz. A programozás szinte egyedülálló módon jack csatlakozó segítségével történik, így az internetkapcsolat mellett annyi követelmény van még, hogy egy internetképes, jack aljzattal rendelkező eszköz is szükséges – amely lehet számítógép, laptop, de akár telefon, tablet is. Ha ez megvan, akkor csak össze kell kötni a távirányítót és a jack portot, majd az erre a célra létrehozott weboldalon kiválasztani a tévé vagy más eszköz típusát és további teendő nincs is.

A Thomson ROC4301 4-in-1, ahogyan arra neve is utal, egyébként négy eszközt tud kezelni, amelyek között egyszerűen, egyetlen gombnyomással lehet váltani. A vezérlőre összesen 48 gomb került, így a legtöbb készüléknél nemcsak az alapfunkciókat, hanem például az okostévé funkciókat is el lehet érni vele. A tévék mellett Blu-ray lejátszók, DVD-k, set-top-boxox, audio eszközök és még videók kezelésére is alkalmas az univerzális kontroller, így kiváltható vele a háztartás gyakorlatilag valamennyi vezérlője.

THOMSON ROC4301

UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ

Akár 4 eszköz vezérlése egyetlen infravörös távirányítóval

Gyors és egyszerű programozás a webes adatbázis segítségével PC-n / laptopon / táblagépen. Egy 3,5 mm-es jack kábel (30 cm) továbbítja az adatokat a távirányítóra.

Egyszerre legfeljebb 4 eszköz programozható

Alkalmas TV/DVD/Bluray lejátszó/STB/VCR/audio berendezésekhez

Interneten elérhető, folyamatosan frissített kódadatbázis támogatottság

Funkció LED

Összesen 48 gomb

Tápegység: AAA elemek LR03

Hatótáv: 10 m

Súly: 97 g

Hama

  További rovatainkból:

Monitor monitorozás

Monitor monitorozás

A monitor kínálat meglehetősen szerteágazó és kiterjedt. A szegmens több kategóriát ölel fel, az egyes modellek pedig számos termékjellemzőben...

Átlépni a határokat

Átlépni a határokat

Az online kereskedelem, a világjárvány okozta fellendüléstől is függetlenül, jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Éppen ezért a...

Share This