TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Csak a zenében merül el

2023. június 08.| Termékbemutatás

Ahhoz, hogy egy hangforrással rendelkező készülék értékelhető hangzást nyújtson, szükség van megfelelő méretű hangszóróra. A mobil eszközök, telefonok, tabletek, de még a monitorok is azonban hely szűkében vannak, így az igazán jól használható hangszóróval rendelkező modellek nem túl gyakoriak. Egy Bluetooth hangszóró viszont kiváló megoldás lehet, ha javítani kell a hangzáson. Sőt ezek a készülékek bárhol, kertben, nyaralóban is használhatók, és meg egy spontán buli kialakulását is elősegíthetik. Egy olyan vízálló modell, mint a Hama Twin 2.0, pedig még több lehetőséget kínál.

Hama Twin 2.0 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

A Hama Twin 2.0 valójában nem is egy Bluetooth hangszóró, hanem egy teljes pár. A készülék középen szétszedhető, ilyenkor a 20 wattos összteljesítmény helyett kétszer 10 wattos különálló hangszórókat kapunk. Ennek a megoldásnak hála, ez a Twin 2.0 önmagában képes arra, hogy sztereo élményt nyújtson, illetve két különböző helyen is használható egy időben.

A modell USB-C porttal rendelkezik, de AUX bemenete nincs, ez a csatlakozó viszont nemcsak a kettéválaszthatóság miatt maradt le, hanem azért is, mert a modell IPX7 minősítéssel rendelkezik. Vagyis ez már tényleg egy olyan hangszóró, amely bírja a vizet! Nemcsak arról van szó, hogy nem tesz kárt benne az eső, hanem arról is, hogy ha úgy tartja kedvünk, akár a medencébe is magunkkal vihetjük. Kialakításából adódóan ráadásul a hangszóró ilyenkor sem süllyed le, hanem lebeg a víz felszínén.

A modell felakasztásra szolgáló fülekkel ellátott ultrarugalmas szilikonhüvelyt is kapott, tovább bővítve az elhelyezésének lehetőségeit, amit az 5.0 Bluetooth verzió és a 10 méteres hatótáv is segít. Ráadásul a készülék nem is nehéz, mindössze 745 grammot nyom. A Twin 2.0 két nagy teljesítményű, 3000mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami akár 6 órás üzemidőt biztosít. A töltés 3 órát vesz igénybe, a készüléket pedig LED-es töltésjelzővel is felszerelték. A készülék fekete és fehér színben is elérhető.

  További rovatainkból:

Monitor monitorozás

Monitor monitorozás

A monitor kínálat meglehetősen szerteágazó és kiterjedt. A szegmens több kategóriát ölel fel, az egyes modellek pedig számos termékjellemzőben...

Átlépni a határokat

Átlépni a határokat

Az online kereskedelem, a világjárvány okozta fellendüléstől is függetlenül, jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Éppen ezért a...

Share This