TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Padlóápolási újdonságok a Sencortól

2023. november 02.| Termékbemutatás

Az év utolsó hónapjaiban nemcsak a nagyobb ünnepek, de rövidebb nappalok miatt is több időt tölthetünk otthon. Annak érdekében, hogy ez az idő valóban minőségi legyen, szükség van olyan sokoldalú és fejlett háztartási gépekre, amelyek megkönnyítik és meggyorsítják a házi munkát. A Sencor vadonatúj fejlesztésű padlóápolási készülékei komfortosabbá teszik a hazai háztartások életét.  

Thomas porszívó
Kisebb szennyeződésekre

A Sencor legújabb kézi porszívója, az SVC 308BK minden bizonnyal a kisgyermekes családok kedvence lesz, mert hatékonyan veszi fel a harcot az étkező asztal alá, a kanapén, vagy az autó ülésein összegyűlt morzsákkal, vagy szennyeződésekkel. Az extra könnyű, mindössze fél kilós készülék egy feltöltéssel 20 percen keresztül használható. 2200 mAh kapacitású akkumulátora pedig 3,5 óra alatt könnyedén feltölthető. 80 wattos digitális motorjával könnyedén fel tudja szívni a különféle hajszálakat, vagy kisállat szőrszálakat a kanapé kárpitjáról. HEPA szűrőrendszere pedig megakadályozza, hogy a szabad szemmel alig látható finom por részecskék kikerüljenek a kézi porszívóból.

Thomas Pet&Family
Nagy teljesítményű rúdporszívó

Az SVC 9879BK a legújabb ékkő a Sencor rúdporszívók kínálatában. Az újdonság igazi társ lehet az otthoni rendetlenség és felfordulás kezelésében, mivel számtalan porszívózási és takarítási feladatnak képes eleget tenni. Használható rúdporszívóként, a Cat&Dog mini motoros kefével morzsaporszívóként, illetve akár felmosni (nedves mop funkció), vagy akár fertőtleníteni is lehet vele a szívófejébe épített UV-C lámpának köszönhetően.

A megfelelő teljesítményt a 550W-os digitális villanymotor biztosítja, amely a 28,8V-os, 3000 mAh kapacitású lítiumion akkumulátorból nyeri a működéshez szükséges energiát. Egy töltéssel akár 70 percig is használható, de körülbelül 3 órányi töltés után újra hadra fogható.

Thomas Pet&Family

A készülék félliteres, XL-portartállyal van ellátva, amely szükség esetén könnyedén kiüríthető. A porszívózás közben felszívott finom port nem engedi vissza a levegőbe, mivel fejlett, háromszintű HEPA-szűrőrendszerrel van ellátva. Amennyiben szükség van a kefe, vagy szűrő tisztítására, abban az esetben figyelmeztetés jelenik meg a LED-kijelzőjén.

A precíz és kompromisszumok nélküli 360 fokos takarítási élményt a készülékhez biztosított tartozékok teszik lehetővé, amelyek között kombinált por és kárpitkefe, valamint puha por kefe is megtalálható. Ezek kiegészítők lehetővé teszik a hozzáférést minden sarokhoz a padlótól a mennyezetig.

Automatikus ürítés

Egy robotporszívóval jelentősen csökkenthető a takarításra fordítandó idő. A Sencor SRV 9385WH típusú készülék új szintre emeli ezen készülékek mobilitását. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt robotporszívó ugyanis 200 percen keresztül működtethető. A Sencor Home alkalmazás révén akár helyiségenként, vagy emeletenként eltérő takarítási terv állítható össze hozzá és ha szükséges már azelőtt kiüríthető a portartálya, mielőtt végezne az előírt tervvel. A készülékhez ugyanis egy olyan automata porgyűjtő állomás tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a porszívó megszabaduljon az összegyűjtött szennyeződésektől. 

Thomas Pet&Family

A Sencor SRV 9385WH a TOF szenzor révén precíz tisztítást valósít meg a falak mentén, mindemellett UVC-C lámpával is el van látva, ami elpusztítja a kórokozók 99%-át. A 4000 Pa-s szívóteljesítmény révén bármilyen típusú padlót tud kezelni és hatékonyan képes tisztítani a szőnyegek sűrű rostjait is. A nedves mop funkció pedig lehetővé teszi a padlóra száradt, makacs szennyeződések eltávolítását.

A Sencor újdonságai fontos előrelépést jelentenek azon felületek tisztántartása terén, amelyek fokozottan ki vannak téve a különféle szennyeződéseknek. Ezen készülékek a legfejlettebb és legmodernebb technológiát használják a hatékony takarítás érdekében.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére. A márka a regisztrálók között heti nyereményeket is sorsol 2023.november 1. – 2024. január 14.között. A promóció végén pedig minden regisztráló részt vehet a fődíjsorsoláson.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

Thomas_logo2

  További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Az időtakarékosak

Az időtakarékosak

A mosógépeknél meglehetősen régóta az egyik kiemelt termékjellemző az energiahatékonyság, vagyis a készülékek áram és vízfogyasztása. A takarékosság...

Megduplázva

Megduplázva

A forrólevegős sütő népszerűségére a hagyományos sütő szegmens azzal válaszolt, hogy utóbbi gépekben is megjelent az airfryer funkció, a tartozékok...

Share This