Először érte el az egymillió készüléket a Liebherr éves termelése

2021. február 07.
liebherr_maruca_produktionsjubilaeum

Míg 2000-ben az előállított termékek száma még 14 000 darab volt, mostanra évi egymillió darabra nőtt a Liebherr termelése.

Nem sokkal 2020 karácsonya előtt a Liebherr-Hausgeräte legyártotta a bűvös egymilliomodik

készüléket az évben. A márciusi előrejelzés még “csak” 844 000 darab volt, ám az év során jelentkező megélénkült kereslet miatt jelentősen megnőtt a termelés mennyisége. 2020. december 19-én legördült a gyártósorról az egymilliomodik készülék, a London Calling Limited Edition hűtőszekrény-fagyasztó kombinációja, amely tipikus brit telefonfülke dizájnjában kerül kialakításra.

“Minden erőforrásunkat mozgósítottuk és így lehetővé vált, amit eleinte elképzelni sem mertünk. Szombatonként, sőt ünnepnapokon is dolgoztunk. A Koronavírus-járvány okozta kihívások ellenére a maricai gyárban a termelés egyetlen napra sem állt meg. Óriási elkötelezettséggel és nagyszerű csapatszellemmel sikerült ezt végrehajtanunk. Büszke vagyok erre. “.

– nyilatkozta Gerhard Diewald, a maricai gyár vezetője.

“Bebizonyítottuk, hogy a munkánk iránti elkötelezettséggel és lelkesedéssel képesek vagyunk rekordokat dönteni még a nehéz időkben is, megszilárdítva ezzel a maricai gyár fontosságát és az értékes munkahelyek megőrzését. Ehhez szeretnék köszönetet mondani minden alkalmazottunknak!” – mondta Hristo Georgiev, a Marica gyár pénzügyi és adminisztrációs vezetője.

liebherr-kühlschrank-telefonbox_jpg

Fotó: Liebherr

További híreink

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This