TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Minden elképzeléshez – Navon hűtők és fagyasztók

2021. június 06.| Termékbemutatás

A Navon hűtőszekrény választékát úgy alakította ki, hogy a modellpaletta a vásárlói igények széles skáláját legyen képes lefedni. Ennek köszönhetően a kínálatban számos kivitel, méret és kapacitás megtalálható. A márka modelljei ugyanakkor kedvező árfekvést nyújtanak, amihez megbízható minősig is társul. A Navon ezért minden hűtő modelljéhez 3 év jótállást biztosít.

Navon kombinált hűtőszekrények

A Navon széles hűtőkínálatában számos kombinált alul -és felülfagyasztós hűtőszekrény modell is található.  A vásárlói igények kielégítésének érdekében a márka számos modellváltozatot kínál. A különféle méret opciók mellett a termékpalettán a klasszikus fehér mellett inox kivitelben készülő hűtők is helyet kaptak. Valamint a választékban NoFrost technológiával felszerelt típusok közül is válogathatnak a vásárlók.

Navon fagyasztószekrények és fagyasztóládák

A Navon fagyasztó választéka is számos lehetőséget kínál. A modellpalettán mind a szekrény, mind a láda kivitel megtalálható. A fagyasztóládák három méret opciót biztosítanak, kapacitás tekintetében pedig 200 litertől 380 literig terjed a kínálat. Fagyasztószekrények esetében pedig az akár a pult alá is elhelyezhető 85 cm magas kivitel is szerepel a márka választékában.

Navon Side by Side és French Door hűtőszekrények

A nagy kapacitású hűtőszekrények tekintetében is több lehetőséget biztosít a Navon. A márka Side by Side és French Door kivitelben is kínál modelleket. A készülékek pedig a jelentős kapacitás mellett számos kényelmi is praktikus funkciót is felvonultatnak. Így a felszereltség vonatkozásában például olyan fejlett megoldások is elérhetők, mint a Total NoFrost technológia, a külső LED kijelző, a LED világítás, a gyermekzár, az elektronikus vezérlés, a szuper hűtés funkció, a gyorsfagyasztás és gyors hűtés, illetve a nyaralás mód és nyitott ajtóra figyelmeztetés is.

NAVON HŰTŐSZEKRÉNYEK ÉS FAGYASZTÓK

3 év jótállással

A Navon választék a piaci igényekkel összhangban került kialakításra, így a termékpalettát alkotó modellek energiahatékonyság, dizájn, felszereltség és funkcionalitás tekintetében is megfelelnek a jelenleg meghatározó vásárlói elvárásoknak. A készülékeket  kedvező árszintjük és terméktulajdonságaik révén kiváló ár-érték arány is jellemzi. A Navon termékek ugyanakkor megbízható minőséget is képviselnek, ezért a kínálatban szereplő minden hűtő és fagyasztó 3 év jótállással kerül forgalomba.

  További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This