Webáruházat nyitott a Samsung

2021. június 08.
IFA 2020 Special Edition

Április végétől új felületen vásárolhatók meg a Samsung legkeresettebb mobiltermékei, hiszen a viszonteladó partnerek online és offline üzletei mellett ezentúl a magyarországi forgalmazó hivatalos webáruházában is elérhetők lesznek. Az új fejlesztésnek köszönhetően az egyes készülékek a hivatalos termékoldalról közvetlenül is megvásárolhatók, egész Magyarország területére érvényes kiszállítással. Az online boltban elsőként a Samsung mobiltermékei és viselhető eszközei, mint például a Galaxy S21 sorozat, a Galaxy A52 vagy A72 okostelefonok, a Galaxy Tab tabletek és a Galaxy Watch okosórák érhetők el.

„A Samsung-webáruház indulása jelentős lépés számunkra, már régóta szeretnénk lehetővé tenni a vásárlóknak, hogy közvetlenül a weboldalunkról válogathassanak.  A Samsung számára elsődleges, hogy termékei mellett a szolgáltatásait is folyamatosan fejlessze, ezt mutatja az új webáruház is, amellyel a magyar felhasználók pár kattintással hozzájuthatnak a termékeinkhez.”

Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketingigazgató

További híreink

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This