Ingyenes szervizszolgáltatás az LG-től

2021. június 17.
liebherr_maruca_produktionsjubilaeum

Fotó:LG

Egyes háztartási gépei – a prémiumkategóriás alul fagyasztós hűtők, mosogatógépek, ruhaszárítók, valamint a TwinWash mosógép-kombinációk – esetében ingyenes, otthoni szervizszolgáltatásokat kínál az LG a magyar piacon.

Az LG Otthon Plusz szolgáltatás célja, hogy megkönnyítse a háztartási eszközök installálását és karbantartását bármely otthonban, legyen szó akár egy nagy családi házról, akár egy belvárosi garzonlakásról. E szolgáltatás keretében az LG szakemberei a vásárlók kérésére a vevők otthonában, díjmentesen végzik el az akcióban részt vevő alul fagyasztós hűtők és szárítógépek ajtajának átfordítását, valamint a TwinWash mosógépek – vagyis az egy TwinWash-kompatibilis fő mosógépből vagy mosó-szárító gépből és egy TwinWash Mini mosógépből álló, egyidejűleg megvásárolt kombinációk – beszerelését. Az akcióból a mosogatógép-vásárlók sem maradnak ki: esetükben az LG a vásárlástól számított 20–24. hónapban egyszeri alkalommal igénybe vehető ingyenes karbantartást kínál.

További híreink

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This