TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Beépíthető mosógép – a feltörekvő kategória

2021. november 19.| Termékbemutatás

A beépíthető készülékek igen népszerűek idehaza is, a legtöbb új konyha berendezésénél már főként ezeket a modelleket részesítik előnyben a vásárlók. Éppen ezért minden konyhai háztartási nagygépből létezik beépíthető változat is. Sőt egy ideje már mosógépek esetében is elérhető a beépíthető kivitel. Természetesen a Beko kínálatában is megtalálhatóak ilyen modellek.

A beépíthető készülékek esetében, bár a gyakorlati megfontolásoknak is jut szerep, a vásárlói igényeket mégis főként az esztétikum, a dizájn és a lakberendezési trendek alakítják. Beépíthető mosógépek esetében azonban a praktikumnak lényegesen nagyobb jelentősége van. Ezeknek a modelleknek a választását ugyanis elsősorban nem a dizájn trendek motiválják, hanem a gyakorlatias szempontok. Kisebb alapterületű lakások kialakítása során az optimális helykihasználás az egyik legmeghatározóbb tényező. Így minden berendezési tárgy esetében fontos, hogy mennyi helyet foglal el, hová lehet elhelyezni.

A mosógép alapvetően a fürdőszobába kerül a legtöbb otthonban, azonban ezeknél a lakásoknál gyakran nehézséget jelent egy normálméretű elöltöltős készülék elhelyezése. Ilyen esetekben ezért gyakran választanak a vásárlók felültöltős vagy keskeny kivitelű elöltöltős modellt. A problémát azonban ez nem mindig oldja meg. Például lehet, hogy, ha a fürdőszobába mosógép is kerül, akkor az éppen annyi helyet foglal, hogy egy kád már nem fér be és csak zuhanyzó alakítható ki. De az is előfordulhat, hogy még ezeknek a kisebb méretű készülékeknek sincs elég hely a fürdőben. Ilyen esetekben a mosógép alternatív megoldásként a konyhában kap helyet, hiszen a fürdőszobán kívül ott van még vízcsatlakozási lehetőség. Kisebb lakásoknál sokszor nincsenek a tereket elválasztó elemek, ezért többnyire az adott részek egységessége különíti el a helységeket. Például úgy, hogy a nappali és a konyha fala más színt kap. Ilyenkor általában szerencsés, ha ezt a harmóniát nem töri meg egy mosógép.

Ezért lehet ideális megoldás a konyhabútorba integrálható beépíthető mosógép. Idehaza is egyre több kis alapterületű lakással lehet találkozni, ez a trend pedig a termékkör iránti igény fokozódásában is érezhető, illetve a szegmens piaci növekedésében is megnyilvánul.

Egyszerű beépítés

A beépíthető mosógép technológia szempontból nem tér el a szabadon álló modellektől, az elhelyezés nem igényel semmilyen speciális megoldást. A beszerelés ezért pontosan olyan egyszerű, mint a beépíthető mosogatógép esetén. A készülék pedig még nagy centrifuga fordulat esetén is stabil, egyáltalán nem mozdul el, így amiatt sem kell aggódni, hogy a mosógép kárt tesz a bútorban. Valamint attól sem kell tartani, hogy a karbantartás okoz nehézséget. A beépíthető mosógép változatok esetén a szűrők eltávolítása és tisztítása semmiben nem tér el a hagyományos készülékek esetében megszokottól.

Felszereltség és választék

A beépíthető mosógép speciális vásárlói igényt elégít ki, így a Beko választékával is ehhez igazodik. A modellpalettára a piaci igényekkel harmonizáló felszereltségű készülék került, amiben megtalálhatóak a leggyakrabban keresett tulajdonságok és funkciók.  Valamint a Beko olyan fejlett megoldásai és kényelmi szolgáltatásai, mint a gyors program, a gyűrődésmentesítés opció, a ProSmart™ inverteres motor, a SteamCure® gőz technológia, vagy éppen az indítás késleltetés, a nagyméretű ajtónyitás, illetve az LCD kijelző. A márka kínálatában pedig szerepel egy beépíthető mosó-szárító modell is, így a szárítás lehetőségéről sem kell lemondania annak, aki beépíthető változatot keres.

Beko WITV-8712 X0W

Beépíthető mosógép

C energiaosztály

LCD kijelző

Mosási kapacitás 8 kg

Centrifuga: 1400 fordulat/perc

Programok száma: 15

Vízfogyasztás: 48 liter

Zajszint: 50-70 dB(A)

Késleltetett indítás 0-19 óra

Beko hűtőszekrények
Beko HITV 8733 B0

Beépítehő mosó-szárító gép

Beko hűtőszekrények

D energiaosztály

LED kijelző

Mosási kapacitás 8 kg / Szárítási kapacitás 5 kg

Centrifuga: 1400 fordulat/perc

Programok száma: 16

Vízfogyasztás mosásnál : 47 liter

Vízfogyasztás Mosás+Szárításnál: 78 liter

Zajszint mosásnál: 47 dB / Szárításnál: 58 dB

Késleltetett indítás 24 óra

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK:

További rovatainkból:

Rosszul csinálod

Rosszul csinálod

A háztartási gépekkel, azok használatával kapcsolatban számos tévhit létezik. Az LG Magyarország ezért egy országos kutatásban járt utána annak,...

Otthoni munkavégzés és metaverzum

Otthoni munkavégzés és metaverzum

Két évvel ezelőtt az otthoni munkavégzés kényszerű és gyors bevezetése állította kihívás elé a munkaadókat és munkavállalóikat, most pedig az...

Toshiba háztartási gépek

Toshiba háztartási gépek

Videók - Toshiba háztartási gépekMegérkeztek Magyarországra a Toshiba háztartási gépek. A márka induló választékéban többek között fejlett...

Konyhakiállítás 2022

Konyhakiállítás 2022

Videók - Konyhakiállítás 2022 Idén 12. alkalommal került sor a legjelentősebb konyha tematikájú rendezvényre. A Konyhakiállítás 2022 számára a...

Share This