TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Beépíthető mosógép – a feltörekvő kategória

2021. november 19.| Termékbemutatás

A beépíthető készülékek igen népszerűek idehaza is, a legtöbb új konyha berendezésénél már főként ezeket a modelleket részesítik előnyben a vásárlók. Éppen ezért minden konyhai háztartási nagygépből létezik beépíthető változat is. Sőt egy ideje már mosógépek esetében is elérhető a beépíthető kivitel. Természetesen a Beko kínálatában is megtalálhatóak ilyen modellek.

A beépíthető készülékek esetében, bár a gyakorlati megfontolásoknak is jut szerep, a vásárlói igényeket mégis főként az esztétikum, a dizájn és a lakberendezési trendek alakítják. Beépíthető mosógépek esetében azonban a praktikumnak lényegesen nagyobb jelentősége van. Ezeknek a modelleknek a választását ugyanis elsősorban nem a dizájn trendek motiválják, hanem a gyakorlatias szempontok. Kisebb alapterületű lakások kialakítása során az optimális helykihasználás az egyik legmeghatározóbb tényező. Így minden berendezési tárgy esetében fontos, hogy mennyi helyet foglal el, hová lehet elhelyezni.

A mosógép alapvetően a fürdőszobába kerül a legtöbb otthonban, azonban ezeknél a lakásoknál gyakran nehézséget jelent egy normálméretű elöltöltős készülék elhelyezése. Ilyen esetekben ezért gyakran választanak a vásárlók felültöltős vagy keskeny kivitelű elöltöltős modellt. A problémát azonban ez nem mindig oldja meg. Például lehet, hogy, ha a fürdőszobába mosógép is kerül, akkor az éppen annyi helyet foglal, hogy egy kád már nem fér be és csak zuhanyzó alakítható ki. De az is előfordulhat, hogy még ezeknek a kisebb méretű készülékeknek sincs elég hely a fürdőben. Ilyen esetekben a mosógép alternatív megoldásként a konyhában kap helyet, hiszen a fürdőszobán kívül ott van még vízcsatlakozási lehetőség. Kisebb lakásoknál sokszor nincsenek a tereket elválasztó elemek, ezért többnyire az adott részek egységessége különíti el a helységeket. Például úgy, hogy a nappali és a konyha fala más színt kap. Ilyenkor általában szerencsés, ha ezt a harmóniát nem töri meg egy mosógép.

Ezért lehet ideális megoldás a konyhabútorba integrálható beépíthető mosógép. Idehaza is egyre több kis alapterületű lakással lehet találkozni, ez a trend pedig a termékkör iránti igény fokozódásában is érezhető, illetve a szegmens piaci növekedésében is megnyilvánul.

Egyszerű beépítés

A beépíthető mosógép technológia szempontból nem tér el a szabadon álló modellektől, az elhelyezés nem igényel semmilyen speciális megoldást. A beszerelés ezért pontosan olyan egyszerű, mint a beépíthető mosogatógép esetén. A készülék pedig még nagy centrifuga fordulat esetén is stabil, egyáltalán nem mozdul el, így amiatt sem kell aggódni, hogy a mosógép kárt tesz a bútorban. Valamint attól sem kell tartani, hogy a karbantartás okoz nehézséget. A beépíthető mosógép változatok esetén a szűrők eltávolítása és tisztítása semmiben nem tér el a hagyományos készülékek esetében megszokottól.

Felszereltség és választék

A beépíthető mosógép speciális vásárlói igényt elégít ki, így a Beko választékával is ehhez igazodik. A modellpalettára a piaci igényekkel harmonizáló felszereltségű készülék került, amiben megtalálhatóak a leggyakrabban keresett tulajdonságok és funkciók.  Valamint a Beko olyan fejlett megoldásai és kényelmi szolgáltatásai, mint a gyors program, a gyűrődésmentesítés opció, a ProSmart™ inverteres motor, a SteamCure® gőz technológia, vagy éppen az indítás késleltetés, a nagyméretű ajtónyitás, illetve az LCD kijelző. A márka kínálatában pedig szerepel egy beépíthető mosó-szárító modell is, így a szárítás lehetőségéről sem kell lemondania annak, aki beépíthető változatot keres.

Beko WITV-8712 X0W

Beépíthető mosógép

C energiaosztály

LCD kijelző

Mosási kapacitás 8 kg

Centrifuga: 1400 fordulat/perc

Programok száma: 15

Vízfogyasztás: 48 liter

Zajszint: 50-70 dB(A)

Késleltetett indítás 0-19 óra

Beko hűtőszekrények
Beko HITV 8733 B0

Beépítehő mosó-szárító gép

Beko hűtőszekrények

D energiaosztály

LED kijelző

Mosási kapacitás 8 kg / Szárítási kapacitás 5 kg

Centrifuga: 1400 fordulat/perc

Programok száma: 16

Vízfogyasztás mosásnál : 47 liter

Vízfogyasztás Mosás+Szárításnál: 78 liter

Zajszint mosásnál: 47 dB / Szárításnál: 58 dB

Késleltetett indítás 24 óra

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK:

További rovatainkból:

Piacra lépő piactér

Piacra lépő piactér

A piactér már most is fontos eleme az e-kereskedelemnek. Az elmúlt évek folyamatai, és az azokra támaszkodó előrejelzések pedig azt valószínűsítik,...

Filteren keresztül

Filteren keresztül

A vízszűrés területén meghatározó Laica, 15 éve van jelen a hazai piacon. Tavaly azonban változott a disztribúció és a márka forgalmazását egy új...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This