TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Sharp hűtőszekrények – Több ajtó. Több lehetőség. Több technológia.

2021. december 02.| Termékbemutatás

Megérkezett a Sharp hazai választékába a márka öt ajtós hűtőszekrény modellje a Hykaru széria, az SJ-WX830FBK.  Az innovatív készülék a tökéletes hűtési eredmény érdekében különleges technológiákat vonultat fel. A magas fokú kényelmet és funkcionalitást pedig a kialakítás mellett praktikus megoldások is szolgálják.

FlexiRoom

A FlexiRoom egy speciális elkülönített rekesz a készüléken belül, amely 4 különböző automatikus üzemmódot kínál. A megoldás ezáltal lehetővé teszi az adott élelmiszernek leginkább megfelelő hőmérséklet beállítások használatát, majd a rekesz visszaáll az alapértelmezett hőmérsékletre, ami szintén 4 féle lehet. A „Cool Down” módban a meleg élelmiszerek hűthetők le. Ilyenkor akár 60°C-os étel is elhelyezhető a rekeszben, anélkül, hogy az befolyásolná a hűtőszekrény általános hőmérsékletét. Az üzemmód kiváló lehet például desszertek lehűtéséhez.

A „Defrost” fagyasztott ételek felolvasztásához ideális hőmérsékletet biztosít, az „Express Cool” a mindennapi élelmiszerek gyors hűtését garantálja, az „Extra Cool” opció pedig 0°C-ra hűt a lehető leggyorsabban, ami többek között szénsavas italok esetében tehet jó szolgálatot. Az alapértelmezett beállítások esetében pedig -18°C-os mélyfagyasztás, -8°C-os gyengéd fagyasztás, 0°C-os hidegen tartás és +3°C-os hűvös opció közül lehet választani.

Automata jégkocka készítés

A funkció révén problémamentesen készíthető jég a hűtőszekrénnyel.  Csak vizet kell tölteni a tartályba és választani a nagy vagy a kicsi jégkocka méretből. A hűtő pedig automatikusan elkészíti a jégkockákat.

Rejtett vízadagoló

A vízadagoló egy rejtett rekeszben található a hűtőszekrény ajtaján, ami így védve van a portól és a rovaroktól. A rendszer egy intelligens mechanizmussal van felszerelve, amely a tradicionális japán Karakuri ajtóhoz hasonlóan működik. Az ajtót ujjheggyel megérintve az elfordul és kinyílik, majd használat után automatikusan visszazáródik. Az adagolóhoz belső tartály tartozik, amiben akár 4 liter víz is elfér.

Üveg borítás

Az 5 ajtós kivitelben készülő hűtőszekrény üvegborítást kapott, így a modell nem csak hatékony, takarékos és praktikus, de megjelenése is szemet gyönyörködtető.

J-Tech Inverter

A Sharp egyedi fejlesztése a kompresszor rendkívül precíz működését teszi lehetővé. Szemben a hagyományos 7 fokozatban üzemelő változatokkal a J-Tech Inverter technológia akár 36 különböző fordulat/perc kompresszor fokozatra is képes.  Az 1200 és 4250 fordulat/perc tartományban működő kompresszor csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így a készülék kevesebb energiát fogyaszt. A megoldás magas fordulatszámon gyorsabb hűtést biztosít, alacsony fordulaton pedig jelentősen alacsonyabb zajszintet és kevesebb rezgést garantál.

Hibrid hűtés

A megoldás lényege, hogy a készülékben kettős hűtőrendszer működik. A hűtőszekrény kompresszorától áramló levegőt egy 0 °C körüli hőmérsékletű belső alumíniumlap, egy hibrid hűtőpanel is hűti. Ez a levegő gyorsabb lehűlését okozza, amely egyenletesen oszlik el a hűtőszekrény összes rekeszében. A rendszer a hűtőszekrénybe kerülő vízmolekulákat nedvességgé alakítja át, ezzel megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását.

PlasmaCluster

A Sharp egyedülálló plazmatechnológiája ugyanazokat a pozitív és negatív ionokat generálja és bocsátja ki, amelyek a természetben is előfordulnak, ezzel megőrizve a tárolt élelmiszerek friss ízét és állagát. A rendszer plazmakisülések segítségével hoz létre ionokat, amelyeket kibocsát a levegőbe. Amikor az ionok érintkeznek egy penészspóra, baktérium vagy vírus felületével, akkor lebontják azok fehérjéit és vízzé alakulnak, így semlegesítve azokat

SHARP SJ-EX820F2 BE /  SJ-EX820F2 SL

Az új modell mellett a Sharp többajtós hűtőszekrény választékában továbbra is megtalálható marad a márka 4 ajtós készüléke, a SJ-EX820F2 modell, amely bézs és szükre változatban is elérhető.

SJ-EX820F2 BE /  SJ-EX820F2 SL

Hibrid hűtési rendszer
J-tech inverter
AG+ Nano deodorizer
Manuális jégkocka készítés (egyszerre  64db )
Állítható polcmagasságok

További rovatainkból:

Rosszul csinálod

Rosszul csinálod

A háztartási gépekkel, azok használatával kapcsolatban számos tévhit létezik. Az LG Magyarország ezért egy országos kutatásban járt utána annak,...

Otthoni munkavégzés és metaverzum

Otthoni munkavégzés és metaverzum

Két évvel ezelőtt az otthoni munkavégzés kényszerű és gyors bevezetése állította kihívás elé a munkaadókat és munkavállalóikat, most pedig az...

Toshiba háztartási gépek

Toshiba háztartási gépek

Videók - Toshiba háztartási gépekMegérkeztek Magyarországra a Toshiba háztartási gépek. A márka induló választékéban többek között fejlett...

Konyhakiállítás 2022

Konyhakiállítás 2022

Videók - Konyhakiállítás 2022 Idén 12. alkalommal került sor a legjelentősebb konyha tematikájú rendezvényre. A Konyhakiállítás 2022 számára a...

Share This