TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Sharp hűtőszekrények – Több ajtó. Több lehetőség. Több technológia.

2021. december 02.| Termékbemutatás

Megérkezett a Sharp hazai választékába a márka öt ajtós hűtőszekrény modellje a Hykaru széria, az SJ-WX830FBK.  Az innovatív készülék a tökéletes hűtési eredmény érdekében különleges technológiákat vonultat fel. A magas fokú kényelmet és funkcionalitást pedig a kialakítás mellett praktikus megoldások is szolgálják.

FlexiRoom

A FlexiRoom egy speciális elkülönített rekesz a készüléken belül, amely 4 különböző automatikus üzemmódot kínál. A megoldás ezáltal lehetővé teszi az adott élelmiszernek leginkább megfelelő hőmérséklet beállítások használatát, majd a rekesz visszaáll az alapértelmezett hőmérsékletre, ami szintén 4 féle lehet. A „Cool Down” módban a meleg élelmiszerek hűthetők le. Ilyenkor akár 60°C-os étel is elhelyezhető a rekeszben, anélkül, hogy az befolyásolná a hűtőszekrény általános hőmérsékletét. Az üzemmód kiváló lehet például desszertek lehűtéséhez.

A „Defrost” fagyasztott ételek felolvasztásához ideális hőmérsékletet biztosít, az „Express Cool” a mindennapi élelmiszerek gyors hűtését garantálja, az „Extra Cool” opció pedig 0°C-ra hűt a lehető leggyorsabban, ami többek között szénsavas italok esetében tehet jó szolgálatot. Az alapértelmezett beállítások esetében pedig -18°C-os mélyfagyasztás, -8°C-os gyengéd fagyasztás, 0°C-os hidegen tartás és +3°C-os hűvös opció közül lehet választani.

Automata jégkocka készítés

A funkció révén problémamentesen készíthető jég a hűtőszekrénnyel.  Csak vizet kell tölteni a tartályba és választani a nagy vagy a kicsi jégkocka méretből. A hűtő pedig automatikusan elkészíti a jégkockákat.

Rejtett vízadagoló

A vízadagoló egy rejtett rekeszben található a hűtőszekrény ajtaján, ami így védve van a portól és a rovaroktól. A rendszer egy intelligens mechanizmussal van felszerelve, amely a tradicionális japán Karakuri ajtóhoz hasonlóan működik. Az ajtót ujjheggyel megérintve az elfordul és kinyílik, majd használat után automatikusan visszazáródik. Az adagolóhoz belső tartály tartozik, amiben akár 4 liter víz is elfér.

Üveg borítás

Az 5 ajtós kivitelben készülő hűtőszekrény üvegborítást kapott, így a modell nem csak hatékony, takarékos és praktikus, de megjelenése is szemet gyönyörködtető.

J-Tech Inverter

A Sharp egyedi fejlesztése a kompresszor rendkívül precíz működését teszi lehetővé. Szemben a hagyományos 7 fokozatban üzemelő változatokkal a J-Tech Inverter technológia akár 36 különböző fordulat/perc kompresszor fokozatra is képes.  Az 1200 és 4250 fordulat/perc tartományban működő kompresszor csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így a készülék kevesebb energiát fogyaszt. A megoldás magas fordulatszámon gyorsabb hűtést biztosít, alacsony fordulaton pedig jelentősen alacsonyabb zajszintet és kevesebb rezgést garantál.

Hibrid hűtés

A megoldás lényege, hogy a készülékben kettős hűtőrendszer működik. A hűtőszekrény kompresszorától áramló levegőt egy 0 °C körüli hőmérsékletű belső alumíniumlap, egy hibrid hűtőpanel is hűti. Ez a levegő gyorsabb lehűlését okozza, amely egyenletesen oszlik el a hűtőszekrény összes rekeszében. A rendszer a hűtőszekrénybe kerülő vízmolekulákat nedvességgé alakítja át, ezzel megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását.

PlasmaCluster

A Sharp egyedülálló plazmatechnológiája ugyanazokat a pozitív és negatív ionokat generálja és bocsátja ki, amelyek a természetben is előfordulnak, ezzel megőrizve a tárolt élelmiszerek friss ízét és állagát. A rendszer plazmakisülések segítségével hoz létre ionokat, amelyeket kibocsát a levegőbe. Amikor az ionok érintkeznek egy penészspóra, baktérium vagy vírus felületével, akkor lebontják azok fehérjéit és vízzé alakulnak, így semlegesítve azokat

SHARP SJ-EX820F2 BE /  SJ-EX820F2 SL

Az új modell mellett a Sharp többajtós hűtőszekrény választékában továbbra is megtalálható marad a márka 4 ajtós készüléke, a SJ-EX820F2 modell, amely bézs és szükre változatban is elérhető.

SJ-EX820F2 BE /  SJ-EX820F2 SL

Hibrid hűtési rendszer
J-tech inverter
AG+ Nano deodorizer
Manuális jégkocka készítés (egyszerre  64db )
Állítható polcmagasságok

További rovatainkból:

Nők a műszaki szakmában

Nők a műszaki szakmában

A VEZETŐK KEVÉSBÉ ISMERIK EL A NŐK MUNKÁJÁT A MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI SZEKTORBAN, ÉS A FÉRFI MUNKATÁRSAK VÉLEMÉNYE IS NEHEZÍTI ELŐRE JUTÁSUKAT –...

Átlépni a határokat

Átlépni a határokat

Az online kereskedelem, a világjárvány okozta fellendüléstől is függetlenül, jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Éppen ezért a...

Share This