John Legend az LG SIGNATURE márkanagykövete

2021. december 10.

November közepén jelentette be az LG, hogy John Legend közismert és népszerű Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekes lett a márka legújabb márkanagykövete.

liebherr_maruca_produktionsjubilaeum

A vállalat idei karácsonyi szezonhoz kapcsolódó kampányában – amely az előadó nevére is utaló „Legendary Gift: the SIGNATURE” címet viseli – a cég prémiummárkája, az LG SIGNATURE és az énekes bormárkája, a Legend Vineyard Exclusive is együttműködik. A partnerség kapcsán John Legend új ünnepi dala, a „You Deserve It All” is megjelent, amelyet az előadó és Meghan Trainor közösen írtak kifejezetten az LG SIGNATURE számára. A nagyköveti tevékenység a jövő évre is kiterjed az LVE bormárka és az LG SIGNATURE közötti speciális együttműködés révén. Legend a házigazdája lesz annak a 2022 tavaszán, a Napa-völgyben megrendezésre kerülő eseménynek, ahol bemutatják az LG SIGNATURE saját fejlesztésű technológiájának köszönhetően pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást biztosító borhűtőjét.

Fotó: LG

További híreink

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This