TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Kis helyen is elfér a Philco új mosógépe

2022. március 30.| Termékbemutatás

A Philco még viszonylag új szereplőnek tekinthető idehaza a háztartási gépek piacán. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kevesebbet nyújtana a versenytársaknál. Sőt, a Philco új elöltöltős keskeny mosógépe ideális választás lehet azok számára, aki szeretnének a fürdőszobájukban optimálisan gazdálkodni a rendelkezésre álló helyekkel.

Kezdetben

A cég története egészen 1892-ig nyúlik vissza, ekkor alapították meg ugyanis vállalat elődjét, a Helios Electric-et az Egyesült Államokban található Philadelphia-ban. Kezdetben az akkumulátorgyártás jelentette a fő profilt, majd rádió- illetve televíziókészülékek fejlesztésével és összeszerelésével bővült a társaság portfóliója. A ’30-as évek végén és a ’40-es évek elején a Philco ismét egy új szegmensben vette meg a lábát, ugyanis hűtő- és fagyasztószekrények gyártásával kezdett foglalkozni. A márka első mosó- és szárítógépe 1957-ben mutatkozott be, ezen a téren tehát már meglehetősen régóta jelen van az amerikai gyökerekkel rendelkező gyártó.

A Philco magyarországi kínálatában jelenleg többféle mosógép található és a márka a keskeny változatokat kereső vásárlókra is gondolt. Számukra ajánlja a PLDS 127 DG típusú mosógépet, amely ideális választás lehet azokba a fürdőszobákba, vagy helyiségekbe, ahol „okosan” kell gazdálkodni a rendelkezésre álló helyekkel.

Philco PLDS 127 DG 

A márka újdonsága 85 cm magas, 59,5 cm széles és 40 cm mély. Ennek ellenére a maximális töltési kapacitása eléri a 7 kilogrammot, vagyis legalább annyi ruha helyezhető egyszerre a forgódobjába, mint mondjuk egy fejlettebb, normál méretű előltöltős mosógépnél. A felhasználók 16 különböző program közül választhatnak aktuális mosási igényeik szerint: ezek között van előmosás, extra centrifugálás, farmer, pamut vagy 15 perces gyorsmosási program is. Szükség esetén akár extra magas, 90 fokos hőfokon is moshatnak vele. Ez jól jön olyankor, amikor úgynevezett fertőtlenítő mosást kell végezni például ágyneműk, vagy törülközők mosása esetén.

A készülék kezelését nagyban megkönnyíti a megfelelő program kiválasztását szolgáló tekerőkapcsoló, valamint a LED-kijelző, amelyen többek között a kiválasztott program mosási ideje, a mosásból hátralévő idő, valamint a centrifuga aktuális fordulatszáma is megtekinthető. A kijelző alatt lévő kapcsolókkal pedig a mosás késleltetését (0-24 óra), illetve a centrifuga fordulatszámát is be lehet állítani. A széles intervallumban történő időzítés rendkívül hasznos funkció, hiszen ennek köszönhetően már a mosást megelőző napon előkészíthető a gép, így eggyel kevesebb tennivaló akad másnapra.  A készülék maximálisan 1200-as fordulatszámon tud centrifugálni, így egy-egy centrifugálás után a ruhák nedvességtartalmának 58 százaléka marad meg.

A PLDS 127 DG mosógépet a takarékos működés jellemzi. A készülék 100 mosási ciklus alatt 69 kWh áramot használ fel, vagyis egy mosás alkalmával hozzávetőlegesen 1,4 kWh áramot fogyaszt. Vízfelhasználása pedig 45 liter körül van ciklusonként, ami szintén optimálisnak mondható. Az energiabesorolását tekintve a készülék D besorolást kapott, centrifugálási hatékonysága pedig a C-osztálynak felel meg.

A Philco újdonsága keskeny méretének és tetszetős, nagy márkákat idéző dizájnjának köszönhetően a hazai háztartások egyik népszerű mosógépévé léphet elő. Az amerikai gyökerekkel rendelkező márka vélhetően több hazai vásárló szívét meghódítja majd praktikus megoldásaival és letisztult megjelenésű készülékeivel.

  További rovatainkból:

Beko energiák

Beko energiák

A Beko az egyik legelkötelezettebb márka a fenntarthatóság mellett, melynek szerves része az energiafogyasztás csökkentése mind termékek, mind...

Az iparág kihívásai

Az iparág kihívásai

Idén májusban került sor a 9. International TCG Retail Summitra. A konferenciasorozat egyedülálló platformot biztosít az iparág csúcsvezetői...

Share This