TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Tesla kisgépek: Életterük a konyha

2022. március 30.| Termékbemutatás

A Tesla bővítette hazai termékkínálatát és a háztartási kisgépek szegmensében is megjelent készülékeivel. A napjaink vásárlói igényeire szabott modern, korszerű dizájn, az elegáns megjelenés vagy éppen a retro hangulatot idéző kivitel egyaránt megjelenik a választékban. A 2 év jótállással forgalomba kerülő, megbízható minőséget és praktikus kialakítást kínáló modellek kiváló ár-érték arányt képviselnek és ezáltal ideális alternatívát kínálnak a fogyasztók számára.

Kenyérpirító

A fekete 850 watt teljesítményű TS 200 BX és a fehér színű 800 wattos TS300BWX pirító is a kétszeletes változatok sorát gyarapítja. A felhasználók mindkét modell esetében 7 pirítási szint közül választhatnak, valamint az újramelegítés és a kiolvasztási funkció is elérhető a készülékekben.

Turmixgép

A termékkör zászlóshajója a BL601BX, amely kiváló minőségű, hatszárnyú rozsdamentes acélpengéjének és 25.000-es fordulatszámot biztosító 1400 Wattos teljesítményének köszönhetően garantálja a hatékony munkavégzést. A készülék fokozatmentes sebességszabályozással és impulzus funkcióval rendelkezik, valamint a jégaprításhoz, a Smoothie készítéshez és a tisztításhoz automatikus programokat is kínál. A Tesla termékpalettát két további modell, a fekete színű BL202B és a fehér BL201W egészíti ki ebben a szegmensben.

Vízforraló

A választékban az alapmodell mellett egy elegáns megjelenésű, impozáns, rozsdamentes acélborítású modell, valamint egy átlátszó, üveg burkolatú készülék is helyett kapott. A termékkör kínálatának továbbá egy túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott, modern megjelenésű típus, a KT301BX is részét képezi.

Kézi mixer

A kategória választékát három típus alkotja. A kialakításával nosztalgikus hangulatot idéző alapváltozat mellet két további modellt kínál a Tesla. A tartókonzollal és automatikusan forgó keverőtállal rendelkező változatokból a kisebbik 3 literes, míg a nagyobb 3,2 literes űrtartalmat kínál.

Robotgép

A konyhai robotgép szegmensben a Tesla egy modellel képviselteti magát, a KR600RA azonban a vásárlói elvárások széles körének képes megfelelni minőségével és funkcionalitásával egyaránt. A 3 az 1-ben (mixer, húsdaráló és turmixgép) készülék 1000 Watt teljesítményt és 6 sebességfokozatot kínál, a hatékonyabb keverést pedig a bolygóműves technológia biztosítja. Az átlátszó, fröccsenésgátló fedéllel, LED kijelzővel és csúszásmentes gumilábakkal ellátott modellhez egy 5,0 literes rozsdamentes acél keverőtál és egy 1.5 literes üvegedény is tartozik. A robotgép kiegészítői között alumínium tésztahorog, rozsdamentes acél gömbhabverő, alumínium lapos habverő és spatula is található.

A Tesla háztartási kisgép kínálatával számos további kategóriában is jelen van, így botmixerek citrusfacsarók, konyhai és fürdőszobai mérlegek és vasalók is találhatók a márka termékpalettáján. Hamarosan a takarítást segítő készülékek szegmensében is lehet találkozni a Tesla modelljeivel, 2022 második negyedévében és a márka termékpalettája porzsákos és porzsák nélküli porszívóval, kézi porszívóval és robot porszívóval is bővül majd.

  További rovatainkból:

Átlépni a határokat

Átlépni a határokat

Az online kereskedelem, a világjárvány okozta fellendüléstől is függetlenül, jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Éppen ezért a...

Látni, tudni, akarni

Látni, tudni, akarni

Az online szegmens az idei évben nem teljesít úgy, ahogy korábban, részaránya visszaesett a teljes kereskedelemben a fizikai üzletek szerepe pedig...

Share This