TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Tesla kisgépek: Életterük a konyha

2022. március 30.| Termékbemutatás

A Tesla bővítette hazai termékkínálatát és a háztartási kisgépek szegmensében is megjelent készülékeivel. A napjaink vásárlói igényeire szabott modern, korszerű dizájn, az elegáns megjelenés vagy éppen a retro hangulatot idéző kivitel egyaránt megjelenik a választékban. A 2 év jótállással forgalomba kerülő, megbízható minőséget és praktikus kialakítást kínáló modellek kiváló ár-érték arányt képviselnek és ezáltal ideális alternatívát kínálnak a fogyasztók számára.

Kenyérpirító

A fekete 850 watt teljesítményű TS 200 BX és a fehér színű 800 wattos TS300BWX pirító is a kétszeletes változatok sorát gyarapítja. A felhasználók mindkét modell esetében 7 pirítási szint közül választhatnak, valamint az újramelegítés és a kiolvasztási funkció is elérhető a készülékekben.

Turmixgép

A termékkör zászlóshajója a BL601BX, amely kiváló minőségű, hatszárnyú rozsdamentes acélpengéjének és 25.000-es fordulatszámot biztosító 1400 Wattos teljesítményének köszönhetően garantálja a hatékony munkavégzést. A készülék fokozatmentes sebességszabályozással és impulzus funkcióval rendelkezik, valamint a jégaprításhoz, a Smoothie készítéshez és a tisztításhoz automatikus programokat is kínál. A Tesla termékpalettát két további modell, a fekete színű BL202B és a fehér BL201W egészíti ki ebben a szegmensben.

Vízforraló

A választékban az alapmodell mellett egy elegáns megjelenésű, impozáns, rozsdamentes acélborítású modell, valamint egy átlátszó, üveg burkolatú készülék is helyett kapott. A termékkör kínálatának továbbá egy túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott, modern megjelenésű típus, a KT301BX is részét képezi.

Kézi mixer

A kategória választékát három típus alkotja. A kialakításával nosztalgikus hangulatot idéző alapváltozat mellet két további modellt kínál a Tesla. A tartókonzollal és automatikusan forgó keverőtállal rendelkező változatokból a kisebbik 3 literes, míg a nagyobb 3,2 literes űrtartalmat kínál.

Robotgép

A konyhai robotgép szegmensben a Tesla egy modellel képviselteti magát, a KR600RA azonban a vásárlói elvárások széles körének képes megfelelni minőségével és funkcionalitásával egyaránt. A 3 az 1-ben (mixer, húsdaráló és turmixgép) készülék 1000 Watt teljesítményt és 6 sebességfokozatot kínál, a hatékonyabb keverést pedig a bolygóműves technológia biztosítja. Az átlátszó, fröccsenésgátló fedéllel, LED kijelzővel és csúszásmentes gumilábakkal ellátott modellhez egy 5,0 literes rozsdamentes acél keverőtál és egy 1.5 literes üvegedény is tartozik. A robotgép kiegészítői között alumínium tésztahorog, rozsdamentes acél gömbhabverő, alumínium lapos habverő és spatula is található.

A Tesla háztartási kisgép kínálatával számos további kategóriában is jelen van, így botmixerek citrusfacsarók, konyhai és fürdőszobai mérlegek és vasalók is találhatók a márka termékpalettáján. Hamarosan a takarítást segítő készülékek szegmensében is lehet találkozni a Tesla modelljeivel, 2022 második negyedévében és a márka termékpalettája porzsákos és porzsák nélküli porszívóval, kézi porszívóval és robot porszívóval is bővül majd.

  További rovatainkból:

A Miele új arca

A Miele új arca

Az elmúlt két évben a Miele jelentős átalakuláson ment keresztül, mind nemzetközi szinten, mind a hazai szervezet vonatkozásában. Változások tanúi...

Kilátások nyomában

Kilátások nyomában

A gazdasági körülmények alakulása nehéz helyzetet teremtett a kereskedelemben, ennek ellenére 2022 első fele nem alakult rosszul a TCG piac számára....

Share This