TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Sharp mosógépek: A hatékonyság jegyében

2022. március 31.| Termékbemutatás

A Sharp mosógépek számos fejlett technológia és innovatív megoldás révén szolgálják a hatékonyságot, a megbízható működést és a modern kor felhasználói igényeihez igazodó funkcionalitást.

AquaBall

A technológia gondoskodik a környezetbarát és gazdaságosabb üzemeltetésről. A fejlesztés lényege, hogy a lefolyó csőben egy kis labdát helyeztek el, ami meggátolja a mosószeres víz idő előtti elfolyását, így maximalizálva a mosószer maximális hasznosulását. A rendszer nélkül mintegy 30 százaléka a mosópornak közvetlenül a szivattyúhoz kerül, az AquaBall alkalmazásával viszont a mosószer közel 100 százalékban a dobban marad.

Továbbfejlesztett Inverter Motor

A kiváló hatékonyság mellett a tovább fejlesztett inverter motor alacsonyabb zajszintet, hosszabb élettartamot, nagyobb megbízhatóságot és kisebb vízfogyasztást is garantál. A motorra pedig a gyártó 10 év garanciát vállal.

Steam+

Az opció minden mosóprogram esetében aktiválható és a mosási ciklus végén egy +26 perces fertőtlenítő gőzkezelést végez úgy, hogy a mosási ciklus beállításait nem módosítja. A működés során a gőz szakaszosan keletkezik, így a fűtőelem 4,5 percig aktív, ennek köszönhetően pedig a hőmérséklet csak a mosóprogram végén emelkedik.

AllergySmart

A higiénikusabb mosásokhoz fejlesztett, az Allergy UK által is elismert program az általánosan előforduló allergének és baktériumok elleni küzdelmet szolgálja. Speciális algoritmus biztosítja a teljes higiéniát és 99,9 százalékkal csökkenti a leggyakoribb előforduló allergéneket és baktériumokat.

DoubleJet

Az ikerfúvóka-technológia egy vissazforgató szivattyúrendszer, és a hozzá csatlakoztatott két fúvóka segítségével a dob közepére, közvetlenül a szennyesre fecskendezi a mosószert tartalmazó vizet. A megoldás csökkenti az energia- és a vízfelhasználást és ezzel költséget takarít meg.

ES-HDD0147W0

10/6Kg Mosási-Szárítási kapacitás
1400 fordulat / perc centrifugasebesség
62 liter dob kapacitás
Folyékony mosószer adagoló rendszer
Töltet érzékelő és mosószer adagolási javaslat
Antibacteriális bevonat a főbb alkatrészeken (Betöltő nyílás gumija, mosószer betöltő fiók és nyílás)
Gyors mosó-szárító  és mosó programok
Grafikus kijelző | Kilinccsel nyíló ajtó
Sensor Drying  |  Double Jet | AquaBall technológiák
Allergy Smart
Habzás elleni védelem | Súlyautomatika

ES-NFH814AWB

8 kg kapacitás
1400 fordulat / perc centrifugasebesség
55,6 cm mélység
Inverter motor
50/76 dB(A)  mosási és centrifuga zajszint
Kilinccsel nyíló ajtó
Folyékony mosószer adagoló rendszer
Gyors programok : 15’ 30°C 2Kg , 60’ 60°C fél töltet
Steam+
AquaBall technológia
Allergy Smart

ES-NFB612CWB

6 kg kapacitás
1200 fordulat / perc centrifugasebesség
41,6 cm mélység
Inverter motor
75 dB(A)  centrifuga zajszint
Gyors programok : 15’ 30°C 2Kg , 60’ 60°C fél töltet
Steam+
AquaBall technológia
Allergy Smart

  További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Share This