Fuss, támogass, hallgass zenét

2022. április 14.

A TP Vision fejhallgató üzletága globális együttműködő partnerként támogatja a Wings for Life World Run eseményt.

Tech village Rotterdam

Wings for Life

A Wings for Life egy nonprofit alapítvány, amely világszerte kutatási projekteket és klinikai vizsgálatokat támogat. Célja a gerincvelő-sérülések gyógyítási lehetőségeinek keresése. A Wings for Life World Run futóversenyt 2014 óta minden évben megrendezik: egy adott napon világszerte több százezer ember fut azokért, akik nem tudnak futni.

Partnerség

Az új együttműködés egyfelől adományokat gyűjt a Wings for Life kiválasztott kutatási projektjei számára, másfelől felhívja a figyelmet a Philips Sports fejhallgatókra. Az egészség és a technológia manapság szorosan összekapcsolódik, és a két szervezet közösen ösztönzi arra a fogyasztókat, a partnereket és munkavállalóit, hogy próbáljanak fizikailag és mentálisan egészségesek maradni. Mindezt egy nagyobb ügy – a gerincvelő-sérülések gyógyítása – érdekében. Nem véletlen, hogy az együttmüködésben a a TP Vision a Philips Sports sorozat révén vesz részt. A széria ugyanis egész sor fejhallgató-modellel büszkélkedhet, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a kényelem, a strapabírás, a vízállóság és a nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően extra élvezetet nyújtsanak az aktív sportoláshoz vagy az atléták edzéséhez mozgás közben. 

Azokat, akik 2022-ben, február és május között Philips Sports fejhallgatót vásárolnak, a TP Vision és a Wings for Life arra biztatja, hogy vegyenek részt a versenyen. A nevezési díjakat a TP Vision fedezi, és az összeg 100%-át közvetlenül a gerincvelő-kutatásra fordítják. A TP Vision saját alkalmazottait és számos partnerét is arra ösztönzi, hogy globális csapatként nevezzenek a versenyre.

„Sportfejhallgatóinkkal örömet szeretnénk szerezni a kedvtelésből sportoló atlétáknak. Az egyik legfontosabb célunk a sportolás örömteli átélésének elősegítése mindenki számára. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem mindenki képes sportolni. Ezért is örülünk, hogy támogathatjuk a Wings for Life World Run-t, amivel segíthetünk a nagyobb ügyet támogatni: a gerincvelő-sérülések gyógymódjának megtalálását.”

Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound) Europe and Americas vezérigazgatója

2022. május 8.

A Wings for Life World Run App alkalmazáson keresztül koordinált futóverseny lebonyolítása sajátosan szórakoztató. Minden futó és kerekesszékes pontosan ugyanabban az időpontban, 11:00 UTC-kor indul az egész világon. (A helyi idő természetesen más és más, ha az időzóna eltérő.) Harminc perccel később egy „elfogó autó” (Catcher Car) – egy mozgó célvonal – megkezdi a futók „üldözését”. Amint utolér valakit, a résztvevő számára a verseny sikeresen véget ér. Egy virtuális Catcher Carral a Wings for Life World Run App még azt is lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját maguk határozzák meg a saját útvonalukat, bárhol is legyenek.

„Minden alkalommal azt szeretnénk, hogy az emberek jól érezzék magukat – azt akarjuk, hogy élvezzék és érezzék, hogy egy globális mozgalom részesei. Az App-nak köszönhetően az élményük megegyezik a kiemelt (meghatározott útvonalon történő) futásokéval. Mindkét esetben egy Catcher Car fog üldözni téged, és ez teszi izgalmassá az egészet – az élmény egyszerűen tüneményes.”

Colin Jackson, a Wings for Life World Run nemzetközi sportigazgatója, olimpiai érmes futó

 Fotó: TP Vision

További híreink

Samsung az éghajlatváltozás ellen

Samsung az éghajlatváltozás ellen

A Samsung bejelentette új környezetvédelmi stratégiáját, amellyel a vállalat nemzetközi szinten lép fel az éghajlatváltozás ellen. Ez többek között...

Új köntösben az LG Klíma Akadémia

Új köntösben az LG Klíma Akadémia

Naprakész, ingyenes képzésekkel várja az érdeklődő szakembereket az idén 30 éves LG Magyarország megújult Klíma Akadémiája. Az LG budapesti, Könyves...

Megújult az APPLiA honlapja

Megújult az APPLiA honlapja

Felhasználóbarát formában, modern külsővel várja az érdeklődőket az elektroniakaikészülék-gyártókat tömörítő szakmai szövetség, az APPLiA...

Indul az AlzaDrive

Indul az AlzaDrive

Négy évvel budapesti bemutatótermének megnyitása után újabb áruházat nyitott október elején az Alza.hu. A Szigetszentmiklóson található, 80 m²...

További rovatainkból:

Share This