Fuss, támogass, hallgass zenét

2022. április 14.

A TP Vision fejhallgató üzletága globális együttműködő partnerként támogatja a Wings for Life World Run eseményt.

Tech village Rotterdam

Wings for Life

A Wings for Life egy nonprofit alapítvány, amely világszerte kutatási projekteket és klinikai vizsgálatokat támogat. Célja a gerincvelő-sérülések gyógyítási lehetőségeinek keresése. A Wings for Life World Run futóversenyt 2014 óta minden évben megrendezik: egy adott napon világszerte több százezer ember fut azokért, akik nem tudnak futni.

Partnerség

Az új együttműködés egyfelől adományokat gyűjt a Wings for Life kiválasztott kutatási projektjei számára, másfelől felhívja a figyelmet a Philips Sports fejhallgatókra. Az egészség és a technológia manapság szorosan összekapcsolódik, és a két szervezet közösen ösztönzi arra a fogyasztókat, a partnereket és munkavállalóit, hogy próbáljanak fizikailag és mentálisan egészségesek maradni. Mindezt egy nagyobb ügy – a gerincvelő-sérülések gyógyítása – érdekében. Nem véletlen, hogy az együttmüködésben a a TP Vision a Philips Sports sorozat révén vesz részt. A széria ugyanis egész sor fejhallgató-modellel büszkélkedhet, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a kényelem, a strapabírás, a vízállóság és a nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően extra élvezetet nyújtsanak az aktív sportoláshoz vagy az atléták edzéséhez mozgás közben. 

Azokat, akik 2022-ben, február és május között Philips Sports fejhallgatót vásárolnak, a TP Vision és a Wings for Life arra biztatja, hogy vegyenek részt a versenyen. A nevezési díjakat a TP Vision fedezi, és az összeg 100%-át közvetlenül a gerincvelő-kutatásra fordítják. A TP Vision saját alkalmazottait és számos partnerét is arra ösztönzi, hogy globális csapatként nevezzenek a versenyre.

„Sportfejhallgatóinkkal örömet szeretnénk szerezni a kedvtelésből sportoló atlétáknak. Az egyik legfontosabb célunk a sportolás örömteli átélésének elősegítése mindenki számára. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem mindenki képes sportolni. Ezért is örülünk, hogy támogathatjuk a Wings for Life World Run-t, amivel segíthetünk a nagyobb ügyet támogatni: a gerincvelő-sérülések gyógymódjának megtalálását.”

Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound) Europe and Americas vezérigazgatója

2022. május 8.

A Wings for Life World Run App alkalmazáson keresztül koordinált futóverseny lebonyolítása sajátosan szórakoztató. Minden futó és kerekesszékes pontosan ugyanabban az időpontban, 11:00 UTC-kor indul az egész világon. (A helyi idő természetesen más és más, ha az időzóna eltérő.) Harminc perccel később egy „elfogó autó” (Catcher Car) – egy mozgó célvonal – megkezdi a futók „üldözését”. Amint utolér valakit, a résztvevő számára a verseny sikeresen véget ér. Egy virtuális Catcher Carral a Wings for Life World Run App még azt is lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját maguk határozzák meg a saját útvonalukat, bárhol is legyenek.

„Minden alkalommal azt szeretnénk, hogy az emberek jól érezzék magukat – azt akarjuk, hogy élvezzék és érezzék, hogy egy globális mozgalom részesei. Az App-nak köszönhetően az élményük megegyezik a kiemelt (meghatározott útvonalon történő) futásokéval. Mindkét esetben egy Catcher Car fog üldözni téged, és ez teszi izgalmassá az egészet – az élmény egyszerűen tüneményes.”

Colin Jackson, a Wings for Life World Run nemzetközi sportigazgatója, olimpiai érmes futó

 Fotó: TP Vision

További híreink

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This