TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Whirlpool szabadonálló NoFrost hűtő-fagyasztók a nyári hőségben

2022. május 01.| Termékbemutatás

Fedezze fel a Whirlpool Total NoFrost, Dual NoFrost és NoFrost alulfagyasztós hűtőszekrények széles skáláját, és találja meg az Ön és családja igényeihez legmegfelelőbb készüléket! Nincs többé jegesedés a hűtőben, és a családtagok kedvenc ételei mind elférnek a tágas belső térben.

W7 931T OX H

szabadonálló Total NoFrost hűtő-fagyasztó

A Total NoFrost jegesedésmentes rendszer nem csak a fagyasztóban, hanem a hűtőszekrényben is tökéletes páratartalmat tart fenn, így nem lesz semmilyen jégfelhalmozás. Ez azt jelenti, hogy soha többé nem kell leolvasztania a hűtő- és fagyasztó rekeszeket. A 6. Érzék Control funkció intelligens szenzoraival automatikusan szabályozza a hőmérsékletet a készülék belsejében, a Fresh Box 0 és Fresh Box+ fiókokkal pedig frissen tarthatja a húsokat, halakat, gyümölcsöket és zöldségeket akár 15 napig!

W84BE 72 X 2

szabadonálló Dual NoFrost hűtő-fagyasztó

A Dual NoFrost két független NoFrost rendszere ideális fagymentes környezetet teremt mind a hűtőtérben, mind a fagyasztóban, ezáltal biztosítva a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat, valamint megakadályozza a szagok keveredését a hűtő két része között. Ezt a tágas, 550 liter feletti kapacitású hűtő-fagyasztót úgy terveztük, hogy minden helyet rendelkezésére bocsásson az ételek és italok kényelmes tárolásához. A 6. Érzék funkcióval és a Touch Control érintőszenzoros kijelzővel a vezérlés nagyon kényelmes.

WB70I 952 X AQUA

szabadonálló NoFrost hűtő-fagyasztó vízadagolóval

Mondjon igent a vízre, nemet a jégre! A NoFrost hűtő-fagyasztó beépített vízadagolójának, valamint szűrő- és antibakteriális rendszerének köszönhetően mindig friss, tiszta ivóvíz áll rendelkezésére. Automatikus hőmérséklet szabályozás a 6. Érzék funkcióval, és elektronikus hőmérséklet beállítás a belső LED-es kijelzőnek köszönhetően. Elegáns inox színkivitelben méltó éke lesz konyhájának.

  További rovatainkból:

A Miele új arca

A Miele új arca

Az elmúlt két évben a Miele jelentős átalakuláson ment keresztül, mind nemzetközi szinten, mind a hazai szervezet vonatkozásában. Változások tanúi...

Share This