IFA Berlin 2022: Lesz vagy nem lesz?

2022. május 03.
IFA 2022

Tavaly májusban lapunknak exkluzív interjút adott Dirk Koslowski , a berlini IFA igazgatója, amiben bizakodóan nyilatkozott a kiállítás szeptemberi megrendezéséről. Alig néhány héttel később viszont kiderült, hogy az expóra mégsem kerül sor 2021-ben. Noha idén kissé megváltoztak a körülmények a tavalyihoz képest, némi fenntartással fogadjuk a szervezők idei közleményét, amely szerint a rendezvényre 2022. szeptember 2–6. között sor kerül.

Jens Heithecker, az IFA ügyvezető igazgatója és a Messe Berlin Group ügyvezető alelnöke szerint:

„Az IFA Berlin 2022 nem is jöhetne jobbkor: rendezvényünk a márkáknak és a kiskereskedőknek egy olyan nagy szükségletű és tökéletesen időzített, nagyszabású, valós platformot biztosít, amely világszerte újjáéleszti a kapcsolatot az ipar, a kiskereskedelmi partnerek és a fogyasztók között.”

A közlemény szerint a kiskereskedők elmondták az IFA csapatának, hogy idén minden eddiginél nagyobb kedvvel jönnek Berlinbe. Ez nem is különösebben meglepő, hiszen az elmúlt másfél-két év jelentős változásokat hozott a kereskedelmi struktúrában. Számos meghatározó kereskedő kommentálta a bejelentést, pozitívan nyilatkozva a részvételről, ugyanakkor az április 19-i tájékoztatásban egyetlen márka véleménye sem szerepel. Reméljük, a gyártók is hasonlóan állnak az eseményhez, és képviseltetik is majd magukat rajta, illetve hogy a kiállításra valóban sor kerül, mert a rendezvényre valóban nagy szükség lenne.

További újdonságok, érdekességek

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This