TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Beko hűtési technológiák a hosszan tartó frissességért

2022. május 31.| Termékbemutatás

A Beko hűtőszekrényeiben fejlett technológiákat alkalmaz annak érdekében, hogy a készülékben tárolt élelmiszerek hosszabb ideig megőrizzék frissességüket, állagukat és vitamintartalmukat.

neofrost

Beko NeoFrost™ Dual Cooluing

Kettős hűtési rendszer

A NeoFrost Dual Cooling egy kettős hűtési rendszer, ami a NoFrost rendszerek továbbfejlesztése. Ez a megoldás stabilabb és gyorsabb hűtést eredményez.  Az önállóan működő energiahatékony ventilátor akkor is keringeti a levegőt, amikor a hűtőnek nincs szüksége hideg levegőre, vagyis, amikor a kompresszor nem üzemel. Így a polcok között azonos és egyenletes a légáramlás, a hőingadozás pedig kisebb és ezáltal stabilabb a hőmérséklet. Továbbá a hűtő és a fagyasztó légáramlása elkülönül, ami biztosítja a páratartalom optimális szinten tartását, ezzel megakadályozva az élelmiszerek kiszáradását. A különálló hűtési rendszer ideális légáramlást és optimális hőmérsékletet biztosít. Ennek köszönhetően az étel tovább friss marad, nem képződik jég és a szagok sem keverednek.

Beko HarvestFresh™ 

A természet ihlette, a fény táplálja.

A Harvest Fresh speciális technológiával felszerelt hűtőszekrények frissen tartó rekeszébe három szín kibocsátására alkalmas fényforrás kerül, ami így képes a nap 24 órás ciklusát utánozni. Az egyedülálló innováció segítségével a hűtőszekrény frissen tartó rekesze képes mindig a nap éppen aktuális ciklusnak megfelelő fényt kibocsátani. Így a zöldségek, gyümölcsök úgy „érezhetik” magukat, mintha még mindig a napon érnének. A világítás természetesen akkor is üzemel, amikor a készülék ajtaja zárva van, csak akkor kapcsol le, amikor a 24 órás ciklusban éppen az „éjszakánál” járunk. A megoldás segít hosszabb ideig megőrizni a zöldségek és gyümölcsök vitamin tartalmát, elsősorban az A és C vitaminokat.

Beko MCNA 366E60ZXBHN alulfagyasztós hűtő

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK:

További rovatainkból:

Látni, tudni, akarni

Látni, tudni, akarni

Az online szegmens az idei évben nem teljesít úgy, ahogy korábban, részaránya visszaesett a teljes kereskedelemben a fizikai üzletek szerepe pedig...

Így is lehet

Így is lehet

A NEFF vadonatúj Collection névre keresztelt beépíthető készülék termékcsaládja több érdekes innovációt is tartogat. Az egyik ilyen az egyedülálló...

Share This