Két kerékhez

2022. július 27.

A Mio MiVue menetrögzítő kamerák és a Mio Cyclo Discover Pal navigációs eszköz kiváló társ lehet a két keréken közlekedők számára. A Mio Cyclo™ Discover Pal kifejezetten kerékpározáshoz optimalizált navigációs eszköz. Így elérhető rajta a teljes európai biciklis- és túraútvonal-hálózat, emellett a MioShare™ felületen keresztül gyorsan és könnyen szinkronizálható a STRAVA, Komoot és RouteYou kerékpáros- és túraútvonal-tervezőkkel is. A modell akkor is segít, ha nincs előre tervezett útvonal. A SupriseMe™ funkció révén elég megadni a túra hosszát időben vagy távolságban, és a navigáció máris feldob három lehetséges útvonalat. A WeJoin™ funkciónak köszönhetően pedig mások is meghívhatók a kerekezésre. A NeverMiss™ funkció révén a készülék jelzi az érdekesebb helyeket. Ilyenkor egy QR-kód jelenik meg a navigáció kijelzőjén, amelyet a mobillal beszkennelve olvashatóak el az adott látnivalóról szóló információk. A lista bővíthető is, és a megtett útvonalra feltölthető például egy vendéglátóhely vagy egy gyönyörű épületet.

Az eszköz természetesen egyszerűen és könnyen rögzíthető a kormányra. Menürendszere jól átlátható, érintőképernyős kijelzőjükön keresztül pedig ellenőrizhető a megtett és hátralévő út, vagy akár a sebesség is. A vízálló készülékben beépített Bluetooth- és wifi is található, akkumulátora pedig akár 17 órás használatot is lehetővé tesz.

No persze azoknak sem maradnak technikai megoldások nélkül, akik a két keréken történő közlekedéshez motorizált eszközt választanak.

Mio MiVue™ M760D

A Mio MiVue M760D motoros menetrögzítő kamera a Sony STARVIS CMOS érzékelőnek köszönhetően elöl és hátul is kiváló képminőségben rögzíti az eseményeket, az F1.6-os rekesznyílás pedig abban segít, hogy az éjszakai felvételek is tiszták és élesek legyenek. Ráadásul esőben is használható a kamera, amely teljesen vízálló, valamint -10 és +60 Celsius-fok között is tökéletesen működik. A beépített WIFI és a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével pedig az elkészült videók azonnal letölthetők, sőt élő közvetítést is indítható vele. Ha valaki pedig nem még többet szeretne rögzíteni az utazásból, akkor jól jöhet egy hátsókamera is.

Mio MiVue™ M40

A Mio MiVue™ M40 hátsókamera kis méretű, 52 grammos készülék könnyen elfér a motoron, a 3M kétoldalas ragasztószalaggal egy mozdulattal rögzíthető. A hátsó kamera Full HD és 1080p minőségben rögzíti a felvételeket 30 képkocka/másodperc sebesség mellett, a Sony STRAVIS érzékelőnek és a 130 fokos látószögű, F1.6 rekesznyílású lencsének köszönhetően pedig rossz fényviszonyok mellett is megfelelő minőségű képeket készít. Mindehhez jön a Mio™ NightVision technológia, ami gyenge látási körülmények mellett is lehetővé teszi, hogy a jármű mögött zajló történésekről éles és tiszta felvételek rögzüljenek. A Mio MiVue™ M40 hátsókamerával a Mio MiVue™ M700 modellt lehet kiegészíteni, amely nemcsak motoron, hanem robogón és elektromos kerékpáron is kiválóan használható.

Mio MiVue™ M700

A Mio MiVue™ M700 készülék a 2K 1440p felbontásnak, valamint a Mio™ NightVision technológiának köszönhetően kiváló minőségű és részletes felvételeket készít nem megfelelő fény- és időjárási körülmények között is. A 60 képkocka/másodperc sebességű felvétel lehetővé teszi, hogy még nagyon dinamikus vezetés közben is tiszta képek készüljenek, a 140 fokos látószögű kamera pedig az út szélének egy részét is rögzíti. A kamera a motorkerékpár akkumulátorához csatlakoztatható, de akár powerbankről is tölthető.

További híreink

Nincs előtte titok

Nincs előtte titok

A mozgásérzékelővel és külső napelemes modullal ellátott akkumulátoros Hama okos-wifikamera szinte mindent lát. A készülék látószöge 130 fok, az...

Hangsugárzó képernyő

Hangsugárzó képernyő

A Hisense 2022-es OLED sorozatának csúcsmodellje a 65A9H VIDAA U6 platformot használ, ami kényelmesebbé és intuitívabbá teszi a navigációt. A...

Villámgyorsan

Villámgyorsan

Az „ital” (beverage) és a „fagyasztó” (freezer) angol szavakat ötletesen kombináló Beezer névre hallgató minihűtő előnye, hogy szupergyors. A...

Limitált kiadásban

Limitált kiadásban

Az új limitált kiadású Rowenta x KARL LAGERFELD hajformázó termékcsalád összesen 11 olyan terméket tartalmaz, amelyeket kifejezetten az exkluzív...

További rovatainkból:

Share This