TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Beko SteamCure™ – A folt eltűnik, a ruha megújul

2022. szeptember 15.| Termékbemutatás

A foltok sajnos elkerülhetetlen velejárói a mindennapoknak, ettől azonban még igen csak kellemetlen, különösen, ha egy kedvenc ruhadarabról van szó. Számos megoldás, praktika létezik a foltok eltávolítására, de a legegyszerűbb a Beko mosógépek SteamCure™ technológiája, amely nem csak a foltokat, de az allergéneket is eltávolítja

Mi az a SteamCure™ technológia?

A Beko a SteamCure™ rendszert azért fejlesztette ki, hogy a Beko mosógépek felhasználóinak ne kelljen külön a foltokkal bajlódnia, a mosás előtt a ruhadarabok előkezelésére ne kelljen plusz energiát és időt fordítani. A megoldás, ahogyan az elnevezés is utal rá, gőzt alkalmaz a mosás során és annak segítségével éri el a kívánt hatást.

Hogyan működik?

A Beko mosógép dobjának aljából közvetlenül a mosási ciklus megkezdése előtt gőz szabadul fel.  A gőz az anyag szálai közé hatolva felpuhítja a makacs, sőt akár a beszáradt foltokat is. Ezáltal a készülék hatékony előkezelést végez és nincs szükség a szennyes előmosására vagy más mosószerek és folteltávolítók használatára foltok esetében.

A folteltávolításon túl…

Csökkenti a vasalásra fordított időt

A SteamCure™ technológiának nem csak a folteltávolításban van szerepe, a megoldás a gyűrődések csökkentésére is képes. A mosási ciklus után a mosógépben egy újabb adag gőz szabadul fel. A gőz behatol a szövet szálai közé, amelyeket kisimít, és a ruhák kevésbé lesznek gyűröttek.

Eltávolítja az allergének 99,9%-át

A foltokon kívül a SteamCure mosógépek a gőz segítségével eltávolítják az allergéneket, mint például a port, a háziállatok szőrét vagy a spórákat is.  A SteamCure Hygienic+ funkció az Allergy UK tanúsítványával rendelkezik, amely megerősíti, hogy a megoldás hatékonyan távolítja el az allergének akár 99,9%-át. A funkció különösen hasznos lehet a gyermekek és az allergiások ruháinak mosásakor.

Hatékony és időtakarékos

A Beko SteamCure™ technológiájának köszönhetően a folteltávolítás eredményesebb, a fertőtlenítés pedig hatékonyabb. Ugyanakkor a mosás után kevesebb a gyűrődés, így a vasalás kevesebb időt vesz igénybe. A Beko SteamCure™ mosógépek makulátlan eredményt kínálnak, és értékes időt takarítanak meg felhasználóik számára.

További rovatainkból:

Rugalmasság és termékfejlesztés

Rugalmasság és termékfejlesztés

Az idei év nem a legkedvezőbb a háztartási gépek számára. Infláció, jelentős keresletcsökkenés, EPR díjból származó költségnövekedés, hogy csak...

Share This