TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Megérkezett a fagyasztószekrények jolly jokere

2022. szeptember 15.| Termékbemutatás

A Philco márkanév mára az európai felhasználók számára egybeforrt a prémium minőséggel és a felhasználóbarát működéssel. Az amerikai gyártó meglehetősen széles kínálattal büszkélkedhet a konyhai és a háztartási gépek terén, mivel egyik legfontosabb célja, hogy minél jobban ki tudja szolgálni a különféle vásárlói igényeket. A Philco a fagyasztógépek és borhűtők terén is számos megoldást kínál, amelyek hatékony hűtést és helytakarékos tárolási lehetőségeket biztosítanak. Most ezekbe engedünk némi bepillantást.

Philco PF 2272

Az előre elkészített élelmiszerek, fagyasztott zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségű tárolására kiváló alternatíva lehet a PF 2272 típusú fagyasztó szekrény. A fiókos kialakítású gép egyik legfontosabb előnye, hogy nem vesz el sok helyet a helyiség alapterületéből, hiszen 60 cm széles és 60 cm mély. 163 centiméteres magasságának köszönhetően viszont hét kihúzható fiókot kínál, amelyek közül az egyik XXL méretű, mert a többinél nagyobb, 24,5 cm magasságú oldalfalakkal rendelkezik. Együttesen nézve pedig összesen 232 literes tárolókapacitást biztosít az élelmiszerek számára. A Philco PF 2272 szabadon álló fagyasztószekrényt halk működés jellemzi, mivel zajszintje nem haladja meg a 41 dB-t, éves energiafelhasználása pedig 210 kWh, ami E-osztályú besorolásnak felel meg ezen a téren.

Az Igazi „jolly joker”: Philco PCF 198 F JOKER

Igazi „jolly joker” lehet a Philco másik fagyasztószekrénye azok számra, akik kedvelik a sokoldalú felhasználási lehetőségeket nyújtó készülékeket. A PCF 198 F JOKER egy olyan konstrukció, amely képes megváltoztatni belső hőmérsékletét a hűtőről fagyasztóra és fordítva. 

A hűtőszekrényből a fagyasztóba való átmenet körülbelül két órát vesz igénybe, amíg a fagyasztószekrény eléri a -18 °C-ot. A 85 cm magas, 82 cm széles és 53 cm mély készülék összesen 198 literes tárolókapacitással rendelkezik. Az élelmiszerek rendszerezését egy, a gépben lévő drótkosár könnyíti meg a felhasználók számára. A készülék +10 és -28 °C közötti hőmérsékleti tartományban képes hűteni, illetve fagyasztani. Gazdaságos energiafelhasználását jól mutatja, hogy éves szinten maximum 250 kWh-nyi áramot használ fel.

Az ajándékba kapott, vagy csak vendégvárásra vásárolt borok esztétikus tárolásra és rendszerezésére kiváló megoldás lehet egy otthoni borhűtő. A Philco ezen a téren is igyekszik olyan készülékeket tervezni, amelyek képesek eleget tenni a legkülönfélébb felhasználói igényeknek.

Philco PW 24 KF

A kisebb borhűtőket preferálók számára ideális választás lehet a PW 24 KF típusú készülék, amely összesen 24 bordeaux-i palack tárolására alkalmas. A készülék elegáns és tetszetős megjelenésével garantáltan magára vonja a tekinteteket. Fekete színe, karcálló üvegajtaja, valamint natúr fapolcai modern eleganciát tükröznek. A borok tárolásánál természetesen nemcsak a dizájn, hanem a hőmérséklet is kiemelten fontos szempont. A 74 cm magas, 43 cm széles és 45 cm mély borhűtőn az ajtón lévő digitális vezérlőpanelen állítható be a kívánt hőmérséklet.

Ennek már csak azért is van jelentősége, mert például egy Egri Bikavért 16-18 Celsius fokon, míg a Cserszegi fűszerest alacsonyabb hőmérsékleten, 10-12 Celsius fokon javasolt szervírozni. Fontos azonban figyelembe venni, hogy a Philco PW 24 KF borhűtő egyzónás hűtést kínál, azaz csak egyszerre csak egyfajta hűtési hőmérséklet állítható be rajta

Philco PW 32 GD 

A márka másik bőrhűtője, a PW 32 GD viszont kétzónás hűtést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a felső zónában +5°C és +18°C között, az alsó zónában pedig +12°C és +20°C között tárolhatók a finomabbnál-finomabb borok. A PW 32 GD típusú borhűtőben ráadásul 32 bordeaux-i palack hűthető egyszerre 50-80 százalékos beltéri páratartalom mellett. Fontos megjegyezni, hogy a nagyobb kapacitás miatt ez a gép valamivel több helyet is foglal, hiszen 85 cm magas, 57 cm széles és 38 cm mély. Ennek ellenére optimális választás lehet azok számára, akik legalább kétféle hűtési hőmérsékletet igénylő borokat szeretnének hosszabb távon tárolni. Bármelyik borhűtőre is essen a választás, a 24 palackos esetében 142 kWh, míg a 32 üveges borhűtő esetében 139 kWh-os éves energiafogyasztással kell számolni.

A Philco fagyasztógépek és borhűtők tehát hasznos segítőtársak lehetnek otthonunkban a különféle élelmiszerek, illetve borok tárolására és minőségének megőrzésére. Ezek a készülékek teljes mértében fel vannak vértezve a legújabb technikai megoldásokkal, így a felhasználók bátran rábízhatják magukat az általuk nyújtott kényelemre és szaktudásra.

  További rovatainkból:

Monitor monitorozás

Monitor monitorozás

A monitor kínálat meglehetősen szerteágazó és kiterjedt. A szegmens több kategóriát ölel fel, az egyes modellek pedig számos termékjellemzőben...

Átlépni a határokat

Átlépni a határokat

Az online kereskedelem, a világjárvány okozta fellendüléstől is függetlenül, jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Éppen ezért a...

Share This