TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Beko AquaTech™ – Az A energiaosztálynál még 30%-kal hatékonyabb

2022. október 10.| Termékbemutatás

Beko AQUAtech technológia

Az A energiaosztálynál még 30%-kal hatékonyabb.

A Beko AquaTech mosógépek gyorsabban és – ami még fontosabb – energiatakarékosabban mosnak. Ezzel a legjobb, A energiaosztályba tartoznak, de az ebbe az osztályba tartozó modellekhez képest 30%-kal energiatakarékosabbak is.

Mi az AQUATECH?

Az Aquatech rendszer egy közvetlen vízbefecskendező megoldás, amely csökkenti a mosási időt. Jobban és kíméletesebben mossa a ruhákat, mint a hagyományos gyorsprogramok, miközben jelentősen csökkenti a mosógép energiafogyasztását. A hagyományos rövid programokhoz képest az AquaTech™ rendszer kíméletesebb módja a gyors mosásnak. Csökkenti a gyűrődések kialakulását és segít elkerülni, hogy a szennyes esetleg összemenjen, mivel a dob gyors mozgásának mechanikus mosóhatását a víz ereje helyettesíti.

AquaTech™ Direct Shower az új Beyond mosógépcsalád része lesz, amely hamarosan piacra kerül.

Hogyan működik?

Az AquaTech™ Direct Shower kiváltja a gyorsprogramoknál megszokott túlzott dobmozgásokat. E mozgások csökkentésével a mosógép akár 30%-kal kevesebb villamos energiát használ, mint egy A energiaosztályú gép. A rövid idő alatt történő alapos mosást a „vízesés” biztosítja, amelyet a mosógép dobjában lévő speciális zuhany közvetlenül a szennyesre fecskendez. A mosáshoz használt víz már tartalmazza a bekevert mosószert, így az nem keveredik a dobban lévő szennyessel, és így a lehető legjobban kihasználja annak hatását.

További rovatainkból:

Toshiba háztartási gépek

Toshiba háztartási gépek

Videók - Toshiba háztartási gépekMegérkeztek Magyarországra a Toshiba háztartási gépek. A márka induló választékéban többek között fejlett...

Konyhakiállítás 2022

Konyhakiállítás 2022

Videók - Konyhakiállítás 2022 Idén 12. alkalommal került sor a legjelentősebb konyha tematikájú rendezvényre. A Konyhakiállítás 2022 számára a...

Share This