TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Egy hatékony és sokoldalú mosógép a mindennapokra

2023. április 13.| Termékbemutatás

Nem könnyű kiválasztani az ideális mosógépet, de ha megvan álmaink készüléke, akkor a mosásra nem lesz gondja otthon az embernek. Korunk mosógépei ugyanis minden terhet levesznek rólunk ezen a téren. Fontos azonban, hogy az igényeinknek leginkább megfelelő készülékre essen a választásunk.

Bár a Philco még viszonylag új szereplőnek számít a háztartási gépek hazai piacán, ennek ellenére már komoly múlttal rendelkezik a mosógépgyártás terén. A márka első mosó- és szárítógépe 1957-ben mutatkozott be és Philco mosógépek története azóta sem szakadt meg egyszer sem. Ez a fajta örökség határozza meg az új típusok fejlesztését is, hogy a vásárlók a lehető leghatékonyabb és leggazdaságosabb Philco mosógépeket használhassák a mindennapokban. A Philco magyarországi kínálatában jelenleg többféle mosógép található a keskenytől egészen a normál méretűig.

Philco PLD 147 EG

A Philco PLD 147 EG típusú mosógép 7 kilogrammos kapacitással rendelkezik, ami már egy család igényeit is képes lehet kiszolgálni. 49,5 centiméteres mélységével és 59,5 centiméteres szélességével nem nehéz neki helyet találni a fürdőszobában. Külső megjelenése pedig teljes mértékben megfelel a szegmensben uralkodó dizájntrendeknek. A készülék kezelését a beépített LED-kijelző könnyíti meg, amelyen többek között olyan fontos információk jeleníthetők meg, mint például a kiválasztott program, a mosási hőmérséklet, valamint a centrifuga teljesítménye.

A felhasználók a Philco PLD 147 EG típusú mosógépen összesen 16 különféle program közül választhatnak. Ennek köszönhetően mindig az igényeiknek leginkább megfelelő mosási programot indíthatják el. A választható opciók skáláján egyaránt megtalálható a 15 perces, valamint a 45 perces gyorsmosás, de a készülékkel akár extrém magas hőfokon, így például 90 Celsius fokon is moshatnak a felhasználók, ami jól jöhet például a babaruhák fertőtlenítésénél. A Philco mosógépe négyféle pamut programot kínál és a ruhák kímélése érdekében akár rendkívül alacsony hőmérsékleten, mindössze 20 Celsius fokon is moshatunk velük ilyen anyagból készült ruhákat. A felhasználók mindemellett akár farmer, vagy finom ruhaneműkre szánt programokat is igénybe vehetnek, illetve előmosást, vagy extra öblítést is végre hajthatnak.

A készülék természetesen csak és kizárólag centrifugaként is használható, amely 1400-as maximális percenkénti fordulatszámmal rendelkezik. Mivel a Philco számára kiemelten fontos, hogy pénztárcabarát megoldásokat kínáljon a vásárlói részére, ezért a PLD 147 EG kiemelkedően alacsony, mindössze 45 literes vízfogyasztással büszkélkedhet. Működési zajszintje pedig nem haladja meg a 80 dB-t. Takarékos mivoltát jól tükrözi, hogy egy ciklus alatt mindössze 1,2 kWh áramot használ fel. Az energia besorolást tekintve a készülék E osztályos besorolású a centrifugálási hatékonysága pedig B.

A Philco PLD 147 EG tehát mindenben segít a felhasználóknak a mosással kapcsolatos teendők elvégzésében, így több idő marad más tevékenységre, mint például a pihenésre.

  További rovatainkból:

Piacra lépő piactér

Piacra lépő piactér

A piactér már most is fontos eleme az e-kereskedelemnek. Az elmúlt évek folyamatai, és az azokra támaszkodó előrejelzések pedig azt valószínűsítik,...

Filteren keresztül

Filteren keresztül

A vízszűrés területén meghatározó Laica, 15 éve van jelen a hazai piacon. Tavaly azonban változott a disztribúció és a márka forgalmazását egy új...

Share This