TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Hűtőszekrény antibakteriális fogantyúval

2023. június 08.| Termékbemutatás

A Philco már nagy hagyományokkal rendelkezik a hűtőgépgyártás terén, a cég ugyanis több mint félévszázada gyárt hűtőszekrényeket. Az amerikai márka újdonsága egy fagyasztóval ellátott, kétajtós szekrény.

PT 204 EX hűtőszekrény

A PT 204 EX hűtőszekrény a magyar háztartások ékköve lehet, a maga 143 centiméteres magasságával és 55 centiméteres mélységével ugyanis éppúgy elfér egy panellakásban, mint egy nagyobb családi ház, vagy nyaraló konyhájában. Széleskörű felhasználhatóságát tükrözi, hogy megfordítható ajtónyílással rendelkezik, így a felhasználók könnyedén megtalálhatják számára a legideálisabb helyet. Természetesen nemcsak a hűtőszekrény, hanem a fagyasztó ajtaja is megfordítható a csuklópánt cseréjével. Ajtaja könnyedén, egy mozdulattal nyitható ki a felső peremen kialakított fogantyú segítségével.

A hűtőszekrény 163 literes űrtartalommal rendelkezik, míg a fagyasztója 41 literes. Az élelmiszerek és a hűteni való ételek könnyebb rendszerezése érdekében a Philco újdonsága állítható magasságú üvegpolcokkal rendelkezik, de külön, kihúzható rekesze is van a gyümölcsök, vagy a zöldségek tárolására. A különféle italosüvegek vagy dobozok, dzsemek, lekvárok elhelyezésére pedig az ajtón lévő műanyagpolcok állnak rendelkezésre. A fagyasztóban található mirelit élelmiszerek rendszerezését is nagyban megkönnyíti a fémpolc, amely az üvegpolcokhoz hasonlóan könnyedén kivehető a leolvasztáskor elvégzendő takarítás érdekében.

Nassolás az éjszaka közepén? A Philco újdonságát energiatakarékos LED-égővel látták el, amely ragyogóan megvilágít minden sarkot a hűtőszekrényben, így egyetlen egy finomság sem maradhat észrevétlen. A hűtési teljesítmény pedig egy mozdulattal beállítható a belső lámpa előtt található forgókapcsoló segítségével.

A Philco-nál nemcsak az egyszerű kezelhetőség, hanem a megfelelő minőségérzet, valamint a biztonság is fókuszban van egy hűtőszekrény megalkotásakor. Éppen ezért a kilincs és az ajtótömítés antibakteriális elemek keverékét tartalmazza. Ez megakadályozza, hogy a baktériumok megtelepedjenek a fogantyún és a tömítésben. Mindez pedig csökkenti a hűtőszekrény és a fagyasztó belsejébe jutó baktériumok mennyiségét, mindemellett pedig hozzájárul az élelmiszerek tárolásának higiéniájához.

A Philco PT 204 EX újdonsága csendes és halk működést kínál, mivel működési zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t. A hűtőszekrényt emellett takarékos működés jellemzi, mivel éves energiafogyasztása 176 kWh, ennek megfelelően E-osztályos energiabesorolással rendelkezik.

  További rovatainkból:

Látni, tudni, akarni

Látni, tudni, akarni

Az online szegmens az idei évben nem teljesít úgy, ahogy korábban, részaránya visszaesett a teljes kereskedelemben a fizikai üzletek szerepe pedig...

Átalakuló világ

Átalakuló világ

Piacok megnyílása, válságok, fellendülések, piaci „bummok” és konszolidáció. Kereskedői és beszállítói oldal, szórakoztató elektronika, háztartási...

Share This