TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Extra 10 cm a még nagyobb hűtőtér érdekében

2023. június 09.| Termékbemutatás

Elég csupán 10 cm-rel több hely a konyhában és máris egy jóval nagyobb hűtőtér áll rendelkezésünkre, amelyben jelentősen több élelmiszer elfér, mint a hagyományos 60 cm széles hűtőszekrényekben.

A szabadon álló 70 cm széles Beko hűtőszekrények elérhetőek rozsdamentes acél és üvegajtós változatban is. A standard feletti szélességet a beépíthető hűtőszekrények között is megtaláljuk, és a szabadon álló változattal az egyedi HarvestFresh™ rekesz köti össze, amely hosszabb ideig megőrzi a zöldségek és gyümölcsök frissességét valamint vitamintartalmát.

neofrost

Minden Beko 70 cm széles hűtőszekrény NeoFrost™ jegesedés mentes technológiával rendelkezik, ahol a 2 különálló hűtési rendszernek köszönhetően az élelmiszerek nem száradnak ki és a kellemetlen szagok sem keverednek. Az év folyamán a 70 cm-es, standard feletti szélességű szabadon álló hűtőszekrények kategóriáját a Beko Beyond új termékcsalád további modelljei egészítik majd ki, amelyek további előrehaladott innovatív technológiákkal rendelkeznek. Ilyen például az egyenletes légáramlást biztosító AeroFlow technológia, vagy az állítható hőmérsékletű multizóna, amely használható hűtőszekrényként, fagyasztóként vagy akár teljesen kikapcsolható ha szükséges.

neofrost

A 70 cm széles Beko hűtőszekrények elérhetőek szabadon álló és beépíthető változatban egyaránt.

beko.com

További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This