TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Energiatakarékos A+++ osztályú Beko szárítógépek

2023. szeptember 01.| Termékbemutatás
​A gazdaságos Beko szárítógépek, időt és energiát takarítanak meg

Az a feltételezés, hogy a szárítógépnek magas az energiafogyasztása és a ruhaneműt jobb a ruhaszárító állványon szárítani, egy elavult tévhit. A Beko szárítógépek a kategória legjobb A+++ energiaosztályával rendelkeznek, így valóban alacsony az energiafogyasztásuk. Ráadásul számos olyan technológiát tartalmaznak, amelyek jelentősen megkönnyítik a házimunkát és így időt takarítanak meg. A szabadban való ruhaszárítással ellentétben, ahol a pollen, por és egyéb allergének megtapadnak a ruhaneműn, a Beko szárítógép nemcsak hogy megőrzi a ruhanemű tisztaságát, de az említett allergéneket el is távolítja, az állatszőrt is beleértve.

​A vasalát is egyszerűbbé teszi

A Beko szárítógépben megszárított ruhanemű illatos, puha és sok esetben vasalást sem igényel. Ebben segít a speciális IronFinish program, amely megfelelő időközönként gőzt fecskendez a ruhaneműre, amely eltávolítja a gyűrődéseket és megkíméli a vásárlót a sokak számára nem szívesen végzett vasalástól.

Az IronFinish program gőz és víz fecskendezésével nemcsak szárít, de egyúttal csökkenti a gyűrődéseket is, megkönnyítve így a vasalást.

További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This