Promoció

A Whirlpool háztartási gépeiben innovatív technológiák és fejlett termékjellemzők egész sora található, amelyekkel a márka készülékei nem csak tökéletes eredményt kínálálnak, de egyszerűbb, hatékonyabb, takarékosabb használatot is biztosítanak felhasználóik részére. A következőkben a fontosabb tulajdonságok és azok gyakorlati jelentősége olvasható.

Chef Control

A Chef Control egy olyan innovatív főzőeszköz, amellyel anélkül főzhet, hogy főzőlapon kellene beállítania a hőmérsékletet. Egyszerűen helyezze az edényt a főzőfelületre, és élvezze az ízletes ételeket!

6. Érzék automatikus funkciók

A megfelelő hőfok beállítása már nem jelent problémát, köszönhetően a 4 speciális, előre beállított funkciónak – akár 4 főzési zónához. Csak válassza ki a programot, és a főzőlap automatikusan beállítja a kívánt hőfokot a kívánt főzési módhoz.

SmartSense

A 6. Érzék intelligens szenzorok érzékelik az edény hőmérsékletét és a kiválasztott programnak megfelelően állítják be azt, a tökéletesen elkészített fogások érdekében.

FlexiSpace

A FlexiSpace moduláris szerkezetű kosarai lehetővé teszik az edények korlátok nélküli elrendezését.

SteamSense+

Optimalizálja az ízeket azáltal, hogy a gőzt fecskendez a kamrába egyenletesen eloszlatva a hőt és nedvességet, miközben a forró gőz gyengéden beborítja az ételt, megőrizve minden hozzávaló eredeti zamatát, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalmát.

Cook 4

A Cook4 funkció egyedülálló rugalmasságot biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár négy ételt főzzenek egyszerre, az ízek és aromák keverése nélkül.

MySmart kijelző

Egy intuitív, egyszerű és könnyen olvasható kezelőfelület, amely segít a fogyasztóknak jobb, elhivatottabb szakáccsá válni. A számos főzési kombináció közül az egyik egyszerű kiválasztásával a MySmartDisplay valós időben vezeti végig a fogyasztót minden egyes lépésen, a kezdéstől az ínycsiklandó végeredményig.

WHIRLPOOL főzőlapok

Ismerje meg a a Whirlpool főzőlap kínálatot

WHIRLPOOL beépíthető sütők

Ismerje meg a a Whirlpool beépíthető sütő kínálatot

Share This