Promoció

A Whirlpool háztartási gépeiben innovatív technológiák és fejlett termékjellemzők egész sora található, amelyekkel a márka készülékei nem csak tökéletes eredményt kínálálnak, de egyszerűbb, hatékonyabb, takarékosabb használatot is biztosítanak felhasználóik részére. A következőkben a fontosabb tulajdonságok és azok gyakorlati jelentősége olvasható.

Dual No Frost rendszer

Két különálló No frost rendszer biztosítja az ideális környezetet a zöldségek és gyümölcsök frissességének megőrzése érdekében a hűtő bármely részében.

Ideális, 70%-os páratartalom a hűtőszekrényben

A gyümölcsök és a zöldségek akár 15 napig megőrzik a frissességüket a hűtő bármely részében tárolva.

Nincsenek keveredő szagok a hűtőben és a fagyasztóban.

Szabályozott hőmérsékletváltozás a hűtőtérben (+/- 2°C).

6. Érzék Precision Control

A 6. Érzék technológia érzékeli a külső változásokból adódó hőmérséklet-változásokat, és gyorsan visszaállítja az ideális hőmérsékletet az élelmiszerek minőségének megőrzése érdekében a hűtőben és a fagyasztóban is. Megelőzi a fagyási sérüléseket a fagyasztóban.

Fresh Box+

Az integrált páratartalom-szabályzóval ellátott fiók segít megőrizni a gyümölcsök és zöldségek maximális frissességét.

Fresh Pad

A Fresh Box+ fiókba integrált innovatív párna biztosítja a friss élelmiszerek legjobb megőrzését. A rácsok elválasztják a gyümölcsöket és a zöldségeket az általuk kibocsátott nedvességtől, míg egy speciális antibakteriális adalékanyag akár 99,9% -kal csökkenti a káros baktériumokat a rács felületén.

Fresh Box 0°

Érezze a tökéletes frissességet. Egy extra zóna a hűtőszekrényen belül, ahol 0°C körül tárolhatja az ételeket, például a halat, a húst vagy a sajtot.

Kihúzható tálca gyorsfagyasztás opcióval

Találja meg a leggyakrabban fogyasztott ételeit könnyedén. Egy speciális kihúzható tálca, amely átláthatóvá teszi a fagyasztóban tárolt, leggyakrabban fogyasztott ételeket.Elérhető fém gyorsfagyasztóval, amely gyorsabbá teszi az élelmiszerek hűtését. Ez az intelligens funkció további kényelmet biztosít. Az egyszerű tisztítás érdekében könnyen eltávolítható.

WHIRLPOOL hűtőszekrények

Ismerje meg a a Whirlpool hűtőszekrény kínálatot

Share This