Promoció

A Whirlpool háztartási gépeiben innovatív technológiák és fejlett termékjellemzők egész sora található, amelyekkel a márka készülékei nem csak tökéletes eredményt kínálálnak, de egyszerűbb, hatékonyabb, takarékosabb használatot is biztosítanak felhasználóik részére. A következőkben a fontosabb tulajdonságok és azok gyakorlati jelentősége olvasható.

MOSOGATÁS

6. Érzék technológia

Nincs szükség előmosogatásra. A 6. Érzék technológia tökéletes eredményt nyújt anélkül, hogy a ciklus előtt az edényeket kézzel súrolná vagy beáztatná. Így hatékonyan csökkentve ezáltal a vízfogyasztást és a mosogatási költségeket.

PowerClean Pro

A gép hátuljából érkező erőteljes vízsugár a legmakacsabb szennyeződések esetén is a legjobb tisztítási eredményt biztosítja. Az intelligens érzékelők érzékelik a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően módosítják a víznyomást.

NaturalDry

A készülék a program befejeztével kinyitja az ajtaját a hatékonyabb szárítás és az alacsonyabb energiafelhasználás érdekében.

FlexiSpace

A FlexiSpace moduláris szerkezetű kosarai lehetővé teszik az edények korlátok nélküli elrendezését.

Multizone

A ciklus kiválasztások lehetőség van arra a beállításra, hogy egyszerre csak egy kosár részt mosogasson.

Rugalmas rekesz

Rugalmas mosogatási lehetőségek. Ideális helykihasználás. Módosítsa a mosogatógép belső terét úgy, ahogy csak szeretné, köszönhetően a moduláris kosaraknak és a lehajtható tányértartóknak.

WHIRLPOOL mosogatógépek

Ismerje meg a a Whirlpool mosogatógép kínálatot

Share This