Promoció

A Whirlpool háztartási gépeiben innovatív technológiák és fejlett termékjellemzők egész sora található, amelyekkel a márka készülékei nem csak tökéletes eredményt kínálálnak, de egyszerűbb, hatékonyabb, takarékosabb használatot is biztosítanak felhasználóik részére. A következőkben a fontosabb tulajdonságok és azok gyakorlati jelentősége olvasható.

FreshCare+

Az új FreshCare+ rendszer frissen tartja a ruhadarabokat a ciklus végén. A FreshCare+ gátolja a fő szagok elszaporodását, még akkor is, ha a ruhaneműt néhány órára a dobban hagyják. Ha nincs ideje kipakolni a ruhákat, vagy később ér haza, ez a rendszer az ideális megoldás annak érdekében, hogy a ruhanemű puha és friss maradjon a gépben akár hat órán keresztül a ciklus befejezése után. A FreshCare+ ciklus gyengéden mozgatja a ruhaneműt, több lassú, kétirányú, ringató mozgással, alulról rendszeres időközönként érkező gőzbefúvással. Ez keringeti a levegőt a dob belsejében, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat és megtartsa a ruházat megfelelő páratartalmát. A FreshCare+ választható* a mosási paraméterek beállításakor vagy a mosási ciklus során és bármikor megállítható.

SoftMove

Az új Soft Move rendszernek köszönhetően a dob exkluzív speciális mozgásokat végez, amelyek minden szövettípushoz alkalmazkodnak. Különböző dobmozgások a mosási ciklus minden szakaszában, a kezdeti vízfelvételtől a végső centrifugálásig, kifogástalan eredményeket és tökéletes ruházatot, színeket és formákat biztosítanak. Lehetőség van 14 különböző program közül választani, amelyek mindegyike tökéletesen megfelel minden napi vagy alkalmi mosási igény kielégítésére: a legellenállóbb ruháktól, például farmertől és pamuttól a kényesebb ruhákig, mint a gyapjú és a selyem. A fejlett Motor működésének köszönhetően a SoftMove rendszer minden mosási fázishoz 6 személyre szabott dobmozgást és időtartamot állít be, biztosítva a ruhanemű gondozását és a legjobb mosási teljesítményt.

Steam Hygiene

A gőzöléses fertőtlenítés a mosott ruhákat a legtermészetesebb és legkényesebb módon fertőtlenítik a mosási ciklus végén – még alacsony hőmérsékleten történő mosás esetén is – vegyi adalékanyagok nélkül. Ideális az érzékeny bőrűek számára, és jót tesz a környezetnek is, ez a kezelés a leggyakoribb baktériumok 99,9% -át eltávolítja.

Steam Refresh

A Steam Refresh megújítja a ruhadarabok frissességét, elkerülve a felesleges mosást. A ruhák mindössze 20 perc alatt újra viselhetőek. A mosógép olyan gőzáramlást hoz létre, amely behatol a szálakba, eltávolítja a kellemetlen szagokat, ellazítja a szálakat és kisimítja a gyűrődéseket.

Inverter Motor

Csendes teljesítmény. Ennek a Whirlpool mosógépnek az innovatív Inverter motorját úgy tervezték, hogy hosszú ideig tartó, csendes teljesítményt biztosítson. Élvezze az ideális eredményeket és egy kis extra nyugalmat és csendet egyaránt.

"AutoDose" mosószeradagoló

Egy automatikus adagolórendszer, amely lehetővé teszi akár 30%*mosószer megtakarítását minden mosáskor, és akár 26 ciklus ** biztosítását is utántöltés nélkül. Az AutoDose csak a szükséges mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja ki (a ruhatöltet és a kiválasztott program alapján), lehetővé téve a hatékonyabb tisztítást, és elkerülve a túlzott mosószer-használat okozta szálelhasználódást.

WHIRLPOOL MOSÓGÉPEK

Ismerje meg a a Whirlpool mosógép kínálatot

Share This