Brad Pitt lett a De’Longhi márkanagykövete

2021. október 18.
liebherr_maruca_produktionsjubilaeum

Szeptemberben jelentette be a De’Longhi-csoport, hogy a kétszeres Oscar®-díj-nyertes Brad Pitt lett a márka háztartási eszpresszó-kávéfőzőinek nagykövete. Az együttműködés, illetve az ennek kapcsán tervezett beruházás szerves része a cég által az utóbbi években végrehajtott globális marketing- és kommunikációs tevékenység felgyorsítási stratégiájának, és amelynek célja a további növekedés előremozdítása. A vállalatcsoport jelentős piaci fejlődést tudhat maga mögött az elmúlt esztendőkben, a bővülésben pedig központi szerepet játszott az eszpresszó-kávéfőző szegmens, amely ma már több mint felét teszi ki a cég forgalmának. Nem véletlen tehát az aktivitás középpontjában álló termékkör kiválasztása.

Massimo Garavaglia, a cégcsoport vezérigazgatója az együttműködés kapcsán úgy fogalmaz: Úgy véljük, Brad Pitt a tökéletes márkanagykövet számunkra a De’Longhi szellemiségének bemutatásához. Merész és nemzetközi, ugyanakkor kifinomult és elegáns, érzékeny a fenntarthatóság kérdéseire, valamint a művészet és a dizájn szerelmese.”

A kampányt indító film elkészítését jegyző stábban egyébiránt nem Brad Pitt az egyetlen Oscar®-díj-nyertes. A rendező Damien Chazelle, az operatőr Linus Sandgren és a zeneszerző Justin Hurvitz is elnyerték már a rangos elismerést.

További híreink

Megnyílt a legnagyobb

Megnyílt a legnagyobb

A stratégiájában a közvetlen értékesítésre komoly figyelmet fordító Dyson a világ számos pontján működtet bemutatótermeket. A cég idén szeptember...

Kisgépekre is koncentrál a Haier

Kisgépekre is koncentrál a Haier

A háztartási nagykészülékeiről ismert, kínai Haier a kisgépek piacán is babérokra tör. A cég már korábban bejelentette, hogy még ebben az évben...

További rovatainkból:

Share This