Elrajtolt az Ország Boltja 2021 verseny

2021. december 07.

Az Árukereső.hu szervezésében 2010-ben útjára indított Ország Boltja – a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye – már a 11. alkalommal kerül megrendezésre. Az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában most is a fogyasztók szavazatai döntenek arról, hogy ki az ország legnépszerűbb webshopja. Emellett szintén kiderül majd, hogy a 2021-ben gyűjtött összes vásárlói vélemény alapján, mely boltok bizonyulnak a legjobbaknak.

liebherr_maruca_produktionsjubilaeum

Míg 2020-ban a koronavírus hatására a hazai internetes piaci volumen robbanásszerű növekedése volt a jellemző, úgy 2021 év végére várhatóan a felerősödő áruhiány és a folyamatos áremelkedések állítják kihívás elé a kereskedőket. Mivel egyre többen intézik vásárlásaikat a neten keresztül, vagy éppenséggel próbálják ki most először az online rendelés folyamatát, így az Ország Boltja elismerések még inkább növelhetik a fogyasztók bizalmát. A verseny célja, hogy az internetezők szavazatai és a valós fogyasztók vásárlása utáni értékeléseinek segítségével megtalálja a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó boltokat, valamint a legnépszerűbb webáruházakat, ezzel népszerűsítve az online vásárlást.

Az Ország Boltja díjakért folytatott Verseny ebben az évben is három részből áll. Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 versenykategóriában, ingyenesen szállhatnak harcba a jelentkező webáruházak. A Minőségi díj kategóriagyőztesei közül legkiemelkedőbb – ahogy minden évben – idén is elnyeri az Ország Boltja fődíját. Ebben az évben a helyezettek összesen közel 3 millió forint értékű nyereményben is részesülnek.

Tavaly, a 2020-as Ország Boltja versenyben több mint 1800 webáruház vett részt. Idén ez a szám már most átlépte a 2000-res lélektani határt. A benevezett kereskedők minden évben online felületeiken szólítják meg és ösztönzik szavazásra látogatóikat. Így az elnyerhető díj ismertségük, saját követőbázisuk mérésében is hasznos és fontos visszajelzéssel szolgál számukra az érintett területeken.

A résztvevő webshopokra 2021. december 6-tól 2022. február 8-ig bárki szavazhat az Ország Boltja weboldalán. Az internetes áruházak pedig szintén az oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásároltak az adott webáruházban, és kitöltöttek egy online kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőket. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2021 fődíj nyertese.

A tavalyi év nyertesei itt tekinthetőek meg.

További híreink

Samsung az éghajlatváltozás ellen

Samsung az éghajlatváltozás ellen

A Samsung bejelentette új környezetvédelmi stratégiáját, amellyel a vállalat nemzetközi szinten lép fel az éghajlatváltozás ellen. Ez többek között...

Új köntösben az LG Klíma Akadémia

Új köntösben az LG Klíma Akadémia

Naprakész, ingyenes képzésekkel várja az érdeklődő szakembereket az idén 30 éves LG Magyarország megújult Klíma Akadémiája. Az LG budapesti, Könyves...

Megújult az APPLiA honlapja

Megújult az APPLiA honlapja

Felhasználóbarát formában, modern külsővel várja az érdeklődőket az elektroniakaikészülék-gyártókat tömörítő szakmai szövetség, az APPLiA...

Indul az AlzaDrive

Indul az AlzaDrive

Négy évvel budapesti bemutatótermének megnyitása után újabb áruházat nyitott október elején az Alza.hu. A Szigetszentmiklóson található, 80 m²...

További rovatainkból:

Share This