Már Európában a is gyárt hűtőket a Haier

2022. január 21.
FoodCycler komposztáló_2

Megkezdte a termelést a Haier Tech, a Haier első európai uniós hűtőgyára. Az üzemben a Haier Europe három márkája, a  Candy,  a Hoover és  a Haier  legmagasabb kategóriájú beépített és szabadon álló hűtőszekrényei készülnek. A Romániában található üzem az európai piacot szolgálja ki és a Haier legnagyobb hűtőipari exportközpontját jelenti Európában.  

FoodCycler komposztáló_2

 A 63 000 négyzetméteren elterülő gyár több mint 800 alkalmazottat foglalkoztat majd, akiket robotok és csúcstechnológiás gépek is támogatnak, a termelés fokozásával pedig évi több mint 1 millió hűtőszekrény gyártására teremt lehetőséget. A 70 millió eurós beruházással jött létre gyár a legújabb IoT, Ipar 4.0 innovációk mellett a vállalat COSMOPlat platformjával is rendelkezik. Ez a világ első olyan ipari internetes platformja, amely lehetővé teszi a felhasználói élményre összpontosító tömegtermelés testre szabását, azáltal hogy a teljes gyártási folyamatban a felhasználók is részt vehetnek. A romániai gyártás valószínűleg kedvező hatással lesz a Haier európai pozícióira a hűtőszegmensben, de feltehetően kihat majd a márka hazai piaci lehetőségeire is.

További híreink

SharkNinja a kapuknál

SharkNinja a kapuknál

A háztartási készülékekre specializálódott amerikai márka kiterjeszti üzleti tevékenységét Európában, és belép az olasz piacra. A vállalat két...

További rovatainkból:

Share This