TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Tesla WT8H90M: Született szárítógép

2022. március 01.| Termékbemutatás

A dinamikusan fejlődő Tesla, folyamatosan bővülő háztartási gép kínálatával a szárítógépek szegmensében is képviselteti magát. A Tesla WT8H90M hőszivattyús szárítógép ötvözi a kor felhasználói elvárásaihoz igazított felszereltséget a fejlett technológiával. Egyszerű kezelhetőséget, praktikus funkciókat és az egyedi igényekhez alkalmazkodó beállítási lehetőségeket kínál. A szárításhoz kapcsolódó funkcionalitást és felhasználói előnyöket szem előtt tartva tervezett készülék szárításra szolgál, megkönnyítve ezzel a hétköznapokat.

SZÉLES PROGRAMKÍNÁLAT

A WT8H90M 16 programot kínál, amelyek között több speciális szárítási ciklus is megtalálható. Ilyen például a gyapjú ruha neműkhöz tervezett kímélő program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a készülék a mosási ciklus alatt több hosszabb szünetet tartson. Ennek köszönhetően a szárítógép megakadályozza, hogy a kényes ruhadarabok összezsugorodjanak. Ebben a modellben található kifejezetten ágyneműk és hasonló nagyméretű textíliák szárítására tervezett program, valamint gyors program is, amely ideális gyorsan száradó, vagy kis mennyiségű ruhához, de akár extra szárításhoz is használható.

SZEMÉLYRE SZABVA

A Tesla szárítógépe személyre szabott beállítási lehetőségeket is kínál. A felhasználó számára tökéletes program kombináció elmenthető saját programként, így a beállításokat nem kell minden alkalommal külön elvégezni, elég egyetlen gombnyomás. A készülékben lehetőség van a szárítási intenzitás változtatására is, ha a valaki szeretné jobban szabályozni a szárítási folyamatot.  Az intenzitás szintje könnyedén beállítható, minden szint négy szakaszra osztható.

FUNKCIONALITÁS JEGYÉBEN

A készülék olyan hasznos és praktikus beállítási opciókat és funkciókat is kínál, mint a 24 órás késleltetett indítás, melynek segítségével a program indításának ideje 24 órán belül előre megadható. A gyűrődésmentes szárítás a speciális technológia révén biztosítja, hogy a ruhák puhán és kevésbé gyűrötten kerüljenek ki a gépből, megkönnyítve ezzel a vasalást is. A véletlen gombnyomásoktól a gyerekzár funkció védi a szárítógépet.

KÉNYELEM, PRAKTIKUM ÉS HATÉKONYSÁG

A WT8H90M a már említettek mellett számos egyéb megoldással is egyszerűbbé, hatékonyabbá teszi a szárítást. A készülék hőszivattyús technológiát alkalmaz, ami alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően a modell az „A++” energiaosztályba tartozik. A vezérlést, a beállítást és a program nyomon követését nagyméretű LED kijelző teszi könnyebbé, míg a ki- és bepakolást a belső világítás segíti. A készülék felső részén elhelyezett víztartálynak köszönhetően a kondenzvíz kiürítése sem okoz nehézséget, a 66 dB-es zajszint révén pedig a készülék működése sem zavaró.

Tesla WT8H90M Hőszivattyús szárítógép
  • Szárítási kapacitás: 8 kg
  • Energiaosztály: A++
  • Programok száma: 16
  • Zajszint (szárítás): 66 dB
  • Késleltetett indítás (24 órás)
  • Gyerekzár
  • Méretek (szélesség×mélység×magasság): 595 x 640 x 845 mm

  További rovatainkból:

20 év Gorenje

20 év Gorenje

Az elmúlt két évtizedben jelentősen átalakult a műszaki kereskedelem, ugrásszerűen fejlődött a technológia, globális és lokális szinten is változtak...

100 év tapasztalattal

100 év tapasztalattal

A Pepita.hu viszonylag új szereplő az online piacon, különösen műszaki termékek vonatkozásában. A jelenleg idehaza öt százalék feletti online...

Slágertermékek 2023

Slágertermékek 2023

2023-ban is tovább erősödött az áruházi forgalom az online vásárlásokkal szemben a legnagyobb hazai műszaki áruházlánc, a MediaMarkt éves adatokat...

Share This