TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Whirlpool W11I MS180 | beépíthető gőzsütő-gőzpároló 6. Érzékkel

2022. március 01.| Termékbemutatás

Hagyja a találgatásokat a konyhán kívül! Válassza ki a receptet és engedje a 6. Érzék technológiának, hogy minden alkalommal tökéletesen elkészítse. Akár 100 főzési kombinációból választhat, és a funkció automatikusan beállítja az időt, a hőmérsékletet és a páratartalom szintjét, így biztosítva a tökéletes fogásokat.

ENERGIAOSZTÁLY

Az A/A+ energiaosztályú sütők hatékonyabbak, kevesebb áramot fogyasztanak, így pénzt takarítanak  meg Önnek.

MYSMART KIJELZŐ

Egy intuitív, egyszerű és könnyen olvasható kezelőfelület. A számos főzési kombináció közül az egyik egyszerű kiválasztásával a MySmartDisplay valós időben vezeti végig a fogyasztót minden egyes lépésen, a kezdéstől az ínycsiklandó végeredményig.

HŐLÉGBEFÚVÁS GŐZZEL KOMBINÁLVA

Ideális főzési eredmények. Ez a Whirlpool sütő ötvözi a hőlégbefúvásos technológia hatékony, egyenletes és alapos főzési eredményeit az egészséges, természetes gőzhatással.

W COLLECTION DIZÁJN

W Collection időtlen dizájnjában még a csillogó felületeket is úgy terveztük, hogy könnyen tisztíthatók legyenek és így az ujjlenyomatok és a foltok a múltba vesszenek. A krómozott platina logótól a színezett üvegig és kifinomult, éltől-élig húzódó fém elemekig minden részletet úgy terveztünk, hogy gyönyörködtessenek és fokozzák az átfogó Whirlpool élményt.

  További rovatainkból:

A Miele új arca

A Miele új arca

Az elmúlt két évben a Miele jelentős átalakuláson ment keresztül, mind nemzetközi szinten, mind a hazai szervezet vonatkozásában. Változások tanúi...

Energiahatékonyság a sláger

Energiahatékonyság a sláger

A magyarok ötöde tervezi még idén energiahatékonyabbra cserélni műszaki berendezéseit. A lakosság háromnegyedét ugyanakkor befolyásolja a...

Share This