TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Prémium Whirlpool W Collection beépíthető sütő-mikró páros

2022. május 02.| Termékbemutatás

A konyha az otthonunk lelke. Tudjuk, milyen fontos, hogy a kényelmes használat mellett dizájnban is lenyűgözzenek minket konyhai készülékeink. A Whirlpool összeillő beépíthető gőzsütő és mikrohullámú sütő párosával méltán érezhetjük magunkat egy mesterszakács konyhájában saját otthonunkban.

A 6. Érzék funkció – mely mind a sütő, mind a mikrohullámú sütő esetében elérhető – intelligens szenzoraival automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a páratartalom szintjét is. A sütőben akár 100 főzési kombinációból választhat, így biztosítva a tökéletes fogásokat.

Beépíthető öntisztító gőzsütő

SteamSense+

Gőzt fecskendez a sütőtérbe egyenletesen eloszlatva a hőt és nedvességet, megőrizve minden hozzávaló eredeti zamatát, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalmát.

Hidrolitikus öntisztítás

Egyszerűen öntsön be 200 ml vizet a sütőtérbe, majd futtassa a Smart Clean ciklust. Ezután törölje ki a sütőteret egy száraz törlőkendővel.

Beépíthető mikrohullámú sütő

Crisp technológia

A Whirlpool mikrohullámú sütő Crisp funkciójának ésspeciális táljának segítségével mindig ropogós pizzát, pitét vagy lepényt készíthet.

Párolás és forralás

Kihasználva a gőz természetes erejét ez a program egy speciális tartozékkészlet segítségével párol vagy forral, hogy az előkészítés gyorsabb, az eredmény pedig ízletesebb legyen.

  További rovatainkból:

Monitor monitorozás

Monitor monitorozás

A monitor kínálat meglehetősen szerteágazó és kiterjedt. A szegmens több kategóriát ölel fel, az egyes modellek pedig számos termékjellemzőben...

Átlépni a határokat

Átlépni a határokat

Az online kereskedelem, a világjárvány okozta fellendüléstől is függetlenül, jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Éppen ezért a...

Slágertermékek 2023

Slágertermékek 2023

2023-ban is tovább erősödött az áruházi forgalom az online vásárlásokkal szemben a legnagyobb hazai műszaki áruházlánc, a MediaMarkt éves adatokat...

Share This