TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Whirlpool prémium beépíthető indukciós főzőlapok

2022. május 31.| Termékbemutatás

MIndenki számára fontos, hogy időt szánjon arra, amit a legjobban élvez. Ezért az új Whirlpool indukciós főzőlapokat úgy tervezték, hogy a legtöbbet hozzák ki a rendelkezésre álló időből és tökéletesen illeszkedjen az életéhez. Nincsenek bonyolult funkciók, amelyeket meg kell érteni vagy kezelni kell: csak azok, amelyek intuitívak és hasznosak az Ön számára.

Indukciós technológia
Gyorsabb és hatékonyabb főzés mindkét főzőlap típussal. Az indukciós, egy elegáns technológia, amely a főzőlap helyett az edényt melegíti fel. Tökéletes főzési eredményt nyújt, 10 %-kal kevesebb energia felhasználása mellett.

W Collection beépíthető indukciós főzőlap

SmartSense

A 6. Érzék intelligens szenzorai érzékelik az edény hőmérsékletét és a kiválasztott programnak megfelelően állítják be azt, a tökéletesen elkészített fogások érdekében.

FlexiFull

A teljes felületen összekapcsolható főzőzóna. Főzzön bármilyen nagyságú és formájú edényekkel, a teljesen rugalmas főzőfelület bármely részén.

Zónánkénti prémium csúszka vezérlésű indukciós főzőlap

Prémium vezérlés csúszkákkal

Egy új felhasználói felület, amely minden főzési zónához dedikált csúszkákkal rendelkezik. Az érintésérzékeny Slider vezérléssel könnyedén beállítható a főzőzónák teljesítménye, ami a készülék kijelzőjén folyamatosan látható.

Power Management

Kiemelkedő energiahatékonyság. A Power management funkcióval csökkenthető a lap által felvehető energiaszint. Ezzel elkerülhető az otthona elektromos hálózatának túlterhelése.

    KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

  További rovatainkból:

Rugalmasság és termékfejlesztés

Rugalmasság és termékfejlesztés

Az idei év nem a legkedvezőbb a háztartási gépek számára. Infláció, jelentős keresletcsökkenés, EPR díjból származó költségnövekedés, hogy csak...

Egyesült a NielsenIQ és a GfK

Egyesült a NielsenIQ és a GfK

Tavaly júniusban jelentette be a NielsenIQ (NIQ) és a GfK SE (GfK), hogy megállapodás született a két cég egyesüléséről. Idén júliusban pedig a két...

GKID-Mastercard: eTOPLISTA 2022

GKID-Mastercard: eTOPLISTA 2022

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők...

Share This