Távozik Massimo Garavaglia, a De’Longhi vezérigazgatója

2022. július 11.
liebherr_maruca_produktionsjubilaeum

A De’Longhi vezérigazgatója, Massimo Garavaglia személyes okokra hivatkozva június közepén benyújtotta lemondását. Amint az a cég közleményéből kiderül, a csoport igazgatótanácsa 2022. augusztus 31-i hatállyal el is fogadta azt, és megkezdte az utód keresését.

Massimo Garavaglia augusztus végéig pozíciójában marad, és korábbi jogkörei illetik meg. A vezérigazgató 2020 májusától töltötte be a posztot, vezetése alatt pedig a vállalat rendkívül eredményes időszakot tudhatott magáénak. Munkájának elismeréseként ezért az igazgató 300 000 euró pénzjutalommal távozik a cégtől.

A cég hazai szervezetében is változásokra került sor a közelmúltban. Júniustól Rohrböck András tölti be a vállalat country sales director pozícióját. A több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakember az iparág kiemelkedő alakja, aki kulcspozíciókat töltött be a hazai piac meghatározó szereplőinél mind beszállítói, mind kereskedői oldalon. Tapasztalatait és képességeit pedig minden bizonnyal a De’Longhi menedzsmentjében is kamatoztatni tudja.

Fotó: De’Longhi

További híreink

Szervezeti szinten is erősít a TCL

Szervezeti szinten is erősít a TCL

Az idehaza alig két éve piacra lépő TCL termékportfóliójának bővítése és marketingaktivitásának fokozása mellett szervezeti szinten is erősíti hazai...

Új vezérigazgató a BSH élén

Új vezérigazgató a BSH élén

Carla Kriwet áprilisi távozása óta a BSH vezérigazgatói tisztjét ideiglenesen a cég pénzügyi igazgatója, Dr. Gerhard Dambach töltötte be, 2022....

További rovatainkból:

Share This