TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Energiahatékony Whirlpool beépíthető mosó-szárítógép Otthonfelújítási támogatással

2022. október 10.| Termékbemutatás

Ha szeretett ruhaneműinkről beszélünk, fontos, hogy mind a mosási-, mind a szárítási folyamathoz legyen elegendő terünk. A Whirlpool BI WDWG 961484 EU beépíthető mosó-szárítója kettő az egyben megoldást kínál, hiszen a tágas belső térnek köszönhetően 9 kg-os mosási-, és 6 kg-os szárítási kapacitást élvezhet és használhat a mindennapokban – mindezt energiatakarékos módon.

6.ÉRZÉK TECHNOLÓGIA

A 6. Érzék intelligens érzékelőknek köszönhetően a gép automatikusan érzékeli a betöltött ruhamennyiséget, és annak megfelelően, többirányú levegőáramlással, kíméletesen szárítja meg azokat a tökéletes védelem érdekében, akár 50% energia-, víz- és időmegtakarítást kínálva.

FRESHCARE+ FRISSENTARTÓ FUNKCIÓ

A FreshCare+ alkalmazásakor precíz, váltakozó dobmozgások sorozata és rendszeres időközönkénti gőzbefúvások váltogatják egymást, hogy biztosítsák a dobban a levegő keringetést, ezzel tökéletes páratartalom szintet teremtve és megőrizve a ruhaneműk frissességét. A FreshCare+ opció kiválasztható a mosási paraméterek beállítása során vagy a mosóprogram alatt, és bármikor leállítható, amikor szeretné kipakolni a ruhákat.

INVERTER MOTOR

Az innovatív inverteres motor rendkívül csendes és kiemelkedő energiahatékonyságot biztosít működés közben.

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS

A maximum 3 millió forint értékű állami utólagos vissza nem térítendő támogatás igénybe vehető beépíthető konyhai eszközökre, ezáltal a beépíthető mosógépek- és mosó-szárítógépek vásárlása esetén is élhetünk ezzel a lehetőséggel.

  További rovatainkból:

A Miele új arca

A Miele új arca

Az elmúlt két évben a Miele jelentős átalakuláson ment keresztül, mind nemzetközi szinten, mind a hazai szervezet vonatkozásában. Változások tanúi...

Energiahatékonyság a sláger

Energiahatékonyság a sláger

A magyarok ötöde tervezi még idén energiahatékonyabbra cserélni műszaki berendezéseit. A lakosság háromnegyedét ugyanakkor befolyásolja a...

Share This