Gondolkodj nagyban!

2021. november 05.
feültöltős mosógép

Lényegében az egész háztartásigép-piacról elmondható, hogy növekszik, és ezúttal nem a piaci számokra, hanem a méretekre gondolunk. Nálunk is egyre divatosabbak a nagy méretű hűtők, a nagyobb főzőlapok és nagyobb sütők is. Ennek oka valószínűleg az ingatlanpiac alakulásával magyarázható, miszerint a lakáseladások és így konyhák is felszálló ágban vannak, amelyeket természetesen be is kell rendezni. A nagy méret a sütőknél különösen hasznos, hiszen így egyszerre nagyobb mennyiségű étel is készíthető, a többszintű sütésnek köszönhetően pedig akár többféle is. Ma már az sem ritka, hogy öt-hat szintet kínál egy modell a sütéshez. Mindez pedig egyre alacsonyabb energiafogyasztás mellett történik, és az öntisztító megoldások révén még a tisztántartás sem akkora gond. Így ha nagy a család, akkor valóban érdemes nagyban gondolkodni.

AMICA TFB 112 TKW

FONTOSABB JELLEMZŐK:

77 liter  kapacitás

KATALITIKUS tisztítás

3 sütőszint

11 funkció

N.A hőmérséklet tartomány

 

Az Amica sütője mindössze négy perc alatt éri el a kívánt sütési hőmérséklet, így nem sokat kell várni a sütés kezdetére, amely akár három szinten is történhet. A biztonságról a háromrétegű üvegajtó gondoskodik, az energiatakarékos működésről pedig az Eco funkció. A szenzorvezérelt technológia gondoskodik a tökéletes sütési végeredményről, de az A energiaosztályzatú modell további előnye között szerepel a gyors leolvasztás funkció is.

BEKO BIS35500XMS

FONTOSABB JELLEMZŐK:

82 liter  kapacitás

KATALITIKUS + GŐZ tisztítás

6 sütőszint

16 funkció

30-270°C hőmérséklet tartomány

Az A energiaosztályba tartozó Beko sütő szöveges LCD-kijelzővel rendelkezik és 16 sütési funkciót, köztük felolvasztást, melegen tartást, alacsony hőmérsékleten történő sütést és gőzsütést is kínál. A készülék ajtaja lágyan záródik, és akár 22,5 kg-os terhelést is elbír, a CleanZone® megoldás révén pedig belső felülete is könnyen tisztítható, mivel azt oleofób bevonattal látták el, ami így ellenáll a szennyeződéseknek és zsíroknak. A tisztán tartást emellett gőztisztítás funkció és katalitikus hátfal is segíti. A halogénvilágítással rendelkező modellhez egy süteményes egy mély és egy normál tálca is tartozik.

BEKO BVR35500XMS

FONTOSABB JELLEMZŐK:

80 liter  kapacitás

KATALITIKUS + GŐZ tisztítás

6 sütőszint

14 funkció

N.A hőmérséklet tartomány

 

gőzsütő

A 3D technológiának köszönhetően egyszerre akár hat szinten is történhet a sütés a Beko modelljében, amely az amatőr szakácsok mellett a profikat is megcélozza. A sütőajtó belső felületén található nanotechnológiás bevonatnak köszönhetően a szennyeződések rendkívül nehezen tapadnak meg, az eltávolításuk pedig gyerekjáték. A Soft Close sütőajtók különleges csuklópántjai jóvoltából az ajtó simán és csendesen csukódik be.

CANDY FCDP 818 VX

FONTOSABB JELLEMZŐK:

75 liter  kapacitás

N.A. tisztítás

2 sütőszint

14 funkció

N.A. hőmérséklet tartomány

 

A Candy A energiaosztályzatú sütőjének számos programja között szerepel a kiolvasztás, melegen tartás, a légkeveréses sütés és a grillezés is. A dupla ventilátoros technológia lehetővé teszi az egyszerre két szinten történő ételkészítést is, így időt spórolva készülhetnek a különféle menük. A maghőmérőnek köszönhetően az ajtó kinyitása nélkül is nyomon követhető a sütés állapota, így az sem fordulhat elő, hogy félig sütve vagy odaégve kerülnek ki az ételek a sütőtérből.

MIELE H 2267-1 B Active

FONTOSABB JELLEMZŐK:

80 liter  kapacitás

KATALITIKUS tisztítás

5 sütőszint

14 funkció

30-270°C hőmérséklet tartomány

 

GŐZSÜTŐ

A nagy méretű sütőtér és a légkeveréses technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre akár több szinten történjen a sütés az illatok és az ízek összekeveredése nélkül. Kenyér, sütemény vagy hús – legyen bármi, az automata programoknak köszönhetően mindig tökéletesen állítja be a sütési feltételeket az intelligens modell, amely akár okostelefonról is vezérelhető. A speciális kialakítású üvegajtó soha nem forrósodik át, így mindig biztonságos az érintése. A modell A+ energiaosztályzatot kapott.

SAMSUNG NV75N5641RB/EO

FONTOSABB JELLEMZŐK:

75 liter  kapacitás

KATALITIKUS + GŐZ tisztítás

2 sütőszint

N.A funkció

30-270°C hőmérséklet tartomány

 

GŐZSÜTŐ

Az A+ energiaosztályú sütő összesen 50 programot kínál a különféle ételek elkészítéséhez. Mégis legnagyobb előnye a Flex Door ajtó, amely külön hozzáférést biztosít a felső kamrához anélkül, hogy az alsó kamrát ki kellene nyitni. Ezzel gyakorlatilag két sütőt kapunk egy készülékben. Ráadásul a koncepció energiatakarékosság szempontjából sem rossz, hiszen ha csak az egyik rekeszben sütünk, akkor értelemszerűen az energiafogyasztás is alacsonyabb lesz.

SHARP KA-70F19BM2-EU

FONTOSABB JELLEMZŐK:

78 liter  kapacitás

KATALITIKUS tisztítás

5 sütőszint

9 funkció

50-270°Chőmérséklet tartomány

 

GŐZSÜTŐ

Kilenc különböző programot kínál a Sharp A energiaosztályzatú sütője, amely nagyban megkönnyíti a mindennapi ételkészítést, hiszen nincsen szükség külön beállításokra, mindent maga végez el a modell. A grill funkció használatával ropogósra sült húsok készíthetők, míg a kiolvasztás funkció magát a sütés folyamatát gyorsítja, feltéve persze, ha fagyott termékből kívánunk sütni. Az ételkészítést időzítő funkció is könnyíti.

TESLA BO900SX

FONTOSABB JELLEMZŐK:

80 liter  kapacitás

GŐZ tisztítás

4 sütőszint

8 funkció

40-240°C hőmérséklet tartomány

 

GŐZSÜTŐ

A Tesla A energiaosztályzatú multifunkciós sütője 3D funkciót kapott, amely lehetővé teszi az egyenletes hőáramlást, illetve a sütőtér hőmérsékletének gyors emelkedését. Az érintőkijelzős vezérlés meglehetősen elegáns, ugyanakkor praktikus is. A többfokozatú energiatakarékos grill funkciónak köszönhetően a húsok mindig ropogósra sülnek. A sütőtepsi behelyezését az oldalsó sínek segítik, a modellhez kiegészítőként egy sütőtálca és egy mély sütőtálca is tartozik.

További termékválogatások:

Share This