TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Irányítás okosan

2020. december 17.| Termékbemutatás
A napjainkban elérhető televízió kínálat jelentős része ma már okostévé modellekből áll. Ezek a készülékek pedig számtalan olyan lehetőséget is kínálnak, amelyek túlmutatnak a hagyományos tévézésen. Az okosfunkciók használatához pedig jól jön, ha nemcsak a távirányítóra kell hagyatkozni, hanem van kéznél egy billentyűzet is. A Rapoo K2800 többek között ezért tehet jó szolgálatot.
RAPOO_K2800

A Rapoo K 2800 billentyűzet elsősorban azok számára készült, akik a tévé okos funkcióit is előszeretettel használják. Az eszköz mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy a különféle alkalmazások kényelmesen legyenek használhatók. A gombok számos multimédiás funkcióhoz (pl. kezdőlap, előre, hátra, stb.) közvetlen elérést nyújtanak, a numerikus részleg helyén lévő tapipad pedig az egeret helyettesíti kiválóan. Az „egérhez” természetesen gombok is tartoznak: egyrészt a felület a szokott módon a két alsó sarokban valamint koppintással is „tudja” a kattintásokat, másrészt viszont a bal kéz hüvelykujja alá bal és jobb egérgombot valamint görgőt is elhelyeztek. A modell saját adóvevővel működik, elsősorban azért, hogy azokkal a tévékkel is lehessen használni, amelyekben nincs Bluetooth kapcsolat. Az adapter USB-s, és ideális esetben akár 10 méteres hatótávolságot biztosít – tehát biztos, hogy nem lesz vele gond egyetlen szobában sem.

A Rapoo K2800 kiválóan egészíti ki a tévé távirányítóját, hiszen a játékok, a YouTube és más streaming szolgáltatások is kényelmesen és gyorsan kezelhetők vele.

Érdemes persze emellett még azt is megjegyezni, hogy a notebookok billentyűzete sem szokott a legkényelmesebbek közé tartozni; gyakorlatilag nincsen olyan külső megoldás, amely ne verne köröket még a legjobb beépített klaviatúrára is. Ez a felvetés pedig a Rapoo K2800-ra is igaz, amely kompakt méretéből adódóan nyaralás során is remek használatot tehet – ráadásul a klaviatúra nemcsak a notebookkal párosítható egyszerűen, hanem (megfelelő átalakító birtokában) akár egy tablettel is. A Windows 10 és az Android is illesztőprogram nélkül kezeli, a Windows pedig a touchpad segítségével a gesztusvezérlést is támogatja.

A hordozhatóság szempontjából megemlítendő még az is, hogy a gombok alatti membránok teljesen zártak, ami azt jelenti, hogy a kapcsolók légmentes környezetben működnek; ez a kialakítás gátolja az oxidációt és a vele járó érintkezési problémákat, vagyis a billentyűzet hosszú élettartama bármilyen környezetben biztosított. A Rapoo K2800 elemmel működik, egy szett pedig nagyjából egyéves élettartamot biztosít.

Megbízható 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat
Divatos és kompakt kialakítás, elegáns és egyszerű design
Antioxidáns zárt membrán billentyűk
Legfeljebb 10 méteres hatótávolság
Multimédia gyorsbillentyűk
Pontos és gyors reakcióidő
Windows 10 támogatás

190992

 

RAPOO “K2800” VEZETÉK NÉLKÜLI BILLENYŰZET + TOUCHPAD
RAPOO_K2800
Share This